podijelila presladak prizor

Lijepa supruga Brune Petkovića oglasila se nakon derbija, evo kako su ona i sinčić proslavili tatin gol!

Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Iva Šarić i Bruno Petković - 2 Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić - 3 Bruno Petković i Iva Šarić - 2 +19 Bruno Petković i Iva Šarić - 1 Galerija

Iva Šarić oglasila se nakon što je njezin suprug Bruno Petković donio pobjedu Dinamu protiv Hajduka.

Dinamo je u subotu slavio protiv Hajduka na Poljudu, a jedini strijelac na utakmici bio je Bruno Petković.

Nakon utakmice, na društvenim mrežama se oglasila i Brunova supruga, manekenka Iva Šarić, koja je pokazala kako su ona i njihov sinčić Adrian proslavili tatin gol.

Iva je u pričama na svojem Instagram profilu objavila fotografiju sina koji je zaspao u tatinom dresu, a presladak prizor možete pogledati u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Iva Šarić i Bruno Petković Celebrity Naša manekenka podijelila je detalje vjenčanja s Brunom Petkovićem, otkrila je tko su bili kumovi, a već su otputovali i na medeni mjesec!

Podsjetimo, Bruno i Iva upoznali su se kad je on gostovao u emisiji koju je ona vodila, a za njihovu vezu doznalo se krajem 2020. godine. Sina su dobili 2021. godine, a vjenčali su se na Ivin 35. rođendan, prošle godine u prosincu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Šarić (@iva__saric)

Iva iza sebe ima brak s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom, s kojim je dobila još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja i Ana Gruica Uglešić Iris Livaja i Ana Gruica Uglešić Iris Livaja i Ana Gruica Uglešić Iris Livaja +31 Marko Livaja s djecom Celebrity Iris Livaja bodrila je svog Marka u društvu još jedne poznate Splićanke, s kojom je veže i više od prijateljstva!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan In Magazin: Renata Lovrinčević Buljan - 3 +25 Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 6 Celebrity Hajdukovac sa svojom poznatom majkom uživao na splitskoj rivi, jasno je i zašto je ona ukrala sve poglede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene