Objavila zajedničku fotografiju

Iva Majoli se prije nekoliko mjeseci družila s Matthewom Perryjem, a sad se oprašta od njega: "Počivaj u miru, prijatelju moj"

Iva Majoli Iva Majoli Marko Lukunic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli i Matthew Perry Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 4 Iva Majoli i Matthew Perry - 1 Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 4 Iva Majoli i Donna Vekić Iva Majoli i Roberto Calegari +19 Iva Majoli Galerija

Iva Majoli se oprostila od Matthewa Perryja putem društvenih mreža i objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Naša umirovljena tenisačica Iva Majoli se putem društvenih mreža oprostila od preminulog glumca Matthewa Perryja i objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj nasmiješeno poziraju.

"Počivaj u miru, prijatelju moj", napisala je Iva u svojoj priči na Instagramu.

Njihova je fotografija nastala kada je Iva u lipnju ove godine bila na finalu Roland Garrosa u Parizu, gdje je imala priliku sresti Matthewa.

Izvori iz policije potvrdili su da se glumac iz "Prijatelja" utopio i da je pronađen u jacuzziju u njegovoj kući u Los Angelesu nakon što su hitne službe pozvane na mjesto događaja zbog srčanog zastoja te da su ga mjestu proglasili mrtvim.

Navodno je dva sata prije tragedije odigrao partiju pickleballa, nakon čega je svog asistenta posla obaviti neke zadatke. Kad se asistent vratio, zatekao ga je u besvjesnom stanju i nazvao hitnu pomoć.

Perry je bio najpoznatiji po svojoj dugogodišnjoj ulozi Chandlera Binga u seriji "Prijatelji", koja se prikazivala 10 sezona na NBC-ju od 1994. do 2004., a koja je i dan danas vrlo popularna.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry i Rachel Dunn Matthew Perry i Neve Campbell Matthew Perry i Lizzy Caplan - 1 Matthew Perry i Lizzy Caplan - 2 +26 Matthew Perry i Molly Hurwitz Zanimljivosti Ljubio je brojne ljepotice, ali zbog teških problema nije se uspio skrasiti i zbog jedne žene je u celibatu bio gotovo pola desetljeća!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 9 Aleksandra Prijović - 10 Aleksandra Prijović - 6 +25 Aleksandra Prijović - 11 Celebrity Aleksandra Prijović održala prvi koncert za pamćenje u Sarajevu, pogledajte atmosferu na njenom spektaklu: "Tako se to radi!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene