Baš je zgodna!

U zgodne noge naše lijepe glumice nije bilo lako prestati gledati, a ovako se sredila za važnu prigodu!

Iva Jerković Iva Jerković Vanesa Pandzic/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković na premijeri filma Sedmo nebo - 1 Iva Jerković na premijeri filma Sedmo nebo - 2 Iva Jerković na premijeri filma Sedmo nebo - 3 Iva Jerković Iva Jerković, Jasna Nanut, Iva Mihalić Jasna Nanut, Iva Jerković, Iva Mihalić i Hrvoje Osvadić Iva Jerković, glumica Iva Jerković i Jelena Miholjević na Begić Tahiri, Amar Bukvić, Ivan Čuić i Iva Jerković Iva Jerković +18 Iva Jerković Galerija

Iva Jerković bila je jedna od glavnih zvijezda otvaranja 21. Zagreb Film Festivala na kojem je prikazan film "Sedmo nebo" u kojem igra jednu od glavnih uloga.

Naša lijepa i talentirana glumica Iva Jerković zablistala je na zagrebačkoj premijeri filma "Sedmo nebo" redateljice Jasne Nanut, a u kojem igra jednu od glavnih uloga i kojim je otvoren 21. Zagreb Film Festival.

Iva je zablistala je u ultrakratkoj crnoj haljini s otvorenim ramenima, a u kojoj su do izražaja došle i njezine privlačne noge i koja joj je pristajala kao salivena.

Prvi dugometražni film redateljice Jasne Nanut "Sedmo nebo" oduševio je i publiku ovogodišenjg 70. Pulskog filmskog festivala, a u kojem su jedne od glavnih uloga odigrale dvije imenjakinje - Iva Jerković i Iva Mihalić.

One su se našle u ulogama ljubavnice i supruge, kao dvije suparnice, a gledatelji kina pod zvijezdama na njih su jasno reagirali. Iva Jerković stoga nije krila koliko je bila sretna zbog sudjelovanja na našem najpoznatijem filmskom festivalu.

"Ja sam još prije akademije jednom prilikom došla na Pulski filmski festival kao pratnja jednoj svojoj prijateljici koja je radila na filmu i to mi je izgledalo sve tako wow, daleko, magično. I sjetila sam se baš toga kada sam ušla u tu Arenu jer prije tih osam, devet godina, nisam mogla zamisliti da ću biti na takvom mjestu u glavnoj ulozi sa svojim filmom. Zato osjećam jednu zahvalnost prema životu", priznala nam je tada Iva.

Iva je i sama nedavno uplovila u bračnu luku, kada se udala za specijalista otorinolaringologije i kirurga Ivana Oreškog, koji je javnosti poznat i kao bivši muž Natalije Price.

"Iako je to bilo nedavno, to mi je već nekako stara vijest da ne znam više što bih rekla oko toga", rekla je Iva.

Ona i sama slovi za jednu od najljepših Hrvatica, baš kao i njezina imenjakinja i prezimenjakinja manekenka Iva Jerković. Pitali smo je koliko ih često mijenjaju i kako se nosi s laskavom titulom.

"To je bolje pitanje za vas, ja sam pogubljena s tim, mijenjaju li ili ne. Ne znam što bih napravila po tom pitanju, možda bih medije trebala pitati. Ali titula jedne od najljepših Hrvatica? Što stvarno, jedna i druga? Ooo, pa to dobro, kojoj ženi ne bi laskalo tako nešto", zaključila je Iva.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Sonia Kruger - 1 Sonia Kruger - 3 Sonia Kruger - 2 Sonia Kruger - 4 +8 Sonia Kruger - 5 Zanimljivosti Zbog ovih fotografija svi su pomislili da u 59. godini čeka dijete, a evo i kako ih je ona prokomentirala!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić - 13 +25 Aleksandra Grdić - 11 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda Aleksandra Grdić, godinama je nismo vidjeli, a sad je snimljena u supermarketu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene