Pa kakvi su ovo frajeri!

Nikad glamurozniji Mešin, Frano, Bilman i Fabijan: Dodali su malo blještavila i dostojno se oprostili od Supertalenta!

Igor Mešin i Frano Ridjan u finalu Supertalenta Igor Mešin i Frano Ridjan u finalu Supertalenta Nova TV 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bilman u finalu Supertalenta Igor Mešin i Frano Ridjan u finalu Supertalenta Igor Mešin i Frano Ridjan u finalu Supertalenta Igor Mešin i Frano Ridjan u finalu Supertalenta Igor Mešin i Frano Ridjan u finalu Supertalenta Marko Grubnić, Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek, Davor Bilman i Marko Grubnić Fabijan Pavao Medvešek, Davor Bilman i Marko Grubnić Fabijan Pavao Medvešek, Davor Bilman i Marko Grubnić +21 Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić Galerija

Igor Mešin, Frano Ridjan, Davor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek u finalu Supertalenta doslovno su blistali.

Mnogi krivo misle da je muška moda, barem kada su svečana odijela u pitanju, dosadna i predvidljiva. Ako želite igrati na sigurno sa crnom, sivom ili tamno plavom ,možete, ali mi preporučujemo da ipak dodate malo blještavila.

Igor Mešin i Frano Ridjan u spektakularnom su finalu Supertalenta pokazali da im glamur odlično stoji. Izabrali su crna smoking odijela s naglašenim kristalnim sjajem.

"Dostojno velikog superfinala!" rekao je stilist Marko Grubnić koji je i za stylinge posljednje emisije desete sezone Supertalent frajera zavirio u salon luksuznih svečanih odijela LB Tuxedo, vlasnika Luke Berića.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr)

Fabijan Pavao Medvešek također je izabrao crno odijelo, ali od baršuna i sa sitnim šljokičastim srebrnim detaljima, a Davor Bilman odvažno je uskočio u bijeli smoking izvezen čipkom. I moramo priznati, odlično mu pristaje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić +25 Martina Tomčić Celebrity Martina Tomčić uživala s obitelji pa završila na hitnoj: "Bez lijekova trenutno ne mogu zamisliti život, ali mužić olakšava patnje"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Kopljar s kćeri Arijanom i suprugom Renatom Saša Kopljar s kćeri Arijanom i suprugom Renatom i Saša Kopljar sa suprugom Renatom i kćeri Arijanom Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 1 +18 Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 2 Celebrity Omiljeni domaći voditelj prošetao sa svojim najdražim damama, a posebnu pažnju plijenila je njegova kći manekenka!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene