To se ne propušta!

Pogledajte atmosferu na najvećem okupljanju Hrvata iz dijaspore, na Hrvatskoj noći u Frankfurtu pjevaju naše najveće zvijezde!

Hrvatska noć u Frankfurtu - 3 Hrvatska noć u Frankfurtu - 3 Igor Soban/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvatska noć u Frankfurtu - 11 Hrvatska noć u Frankfurtu - 10 Hrvatska noć u Frankfurtu - 3 Hrvatska noć u Frankfurtu - 2 Hrvatska noć u Frankfurtu - 2 Hrvatska noć u Frankfurtu - 3 Hrvatska noć u Frankfurtu - 1 Hrvatska noć u Frankfurtu - 2 Hrvatska noć u Frankfurtu - 1 Hrvatska noć u Frankfurtu - 9 +17 Hrvatska noć u Frankfurtu - 8 Galerija

Hrvatska noć u Frankfurtu okupila je naše najveće glazbene zvijezde, koje je došlo pogledati više od deset tisuća obožavatelja sa svih strana svijeta.

Tradicionalna Hrvatska noć u Frankfurtu, točnije u Suwag Energie Areni privukla je 13 tisuća posjetitelja sa svih strana svijeta.

Najveće je to okupljanje Hrvata i njihovih prijatelja u dijaspori, ali i događanje za koje su karte rasprodane čak godinu dana unaprijed.

Na koncertu nastupaju neke od najvećih domaćih zvijezda poput Petra Graše, Miroslava Škore, Prljavog kazališta, Jelene Rozge, Mate Bulića, Zlatka Pejakovića, Crvene jabuke, Mladena Grdovića i Siniše Vuce.

U Frankfurt su zbog njih i dobre zabave pristigli Hrvati iz cijele Njemačke i drugih europskih zemalja, ali i iz SAD-a te Novog Zelanda, a koji su u dvorani zaplesali i kolo.

Dio vesele atmosfere pogledajte u našoj galeriji.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Osbourne - 2 Sharon Osbourne - 4 Sharon Osbourne - 1 Sharon Osbourne - 3 +17 Ozzy i Sharon Osbourne Nekad i sad Suprugu legendarnog rokera liječnici upozorili da bi zbog bizarne navike mogla ostati bez kože, a snimljena je nikad mršavija!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić Sin Franke Batelić Viktor +23 Franka Batelić - 1 Zanimljivosti Vila Vedrana Ćorluke i Franke Batelić osvojila svjetsku nagradu, pogledajte kako izgleda njihov luksuzni dom koji je sve očarao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene