Novi nastavak

VIDEO Hobitomanija ove godine dostiže svoj vrhunac!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hobit se vratio!

Svjetska premijera posljednjeg nastavka ove trilogije, pod nazivom 'Hobit: Bitka pet vojski' održana je u Londonu, a tisuće obožavatelja koje su satima stajale ispred kina još jednom su potvrdile da je riječ o najiščekivanijem filmu godine.

Pogledaj i ovo Ian McKellen - 5 Trebalo je hrabrosti za to! Prije 35 godina obznanio je vijest koja je sve šokirala, a onda se puno toga promijenilo nabolje: "Odgojen sam u vrijeme kada..."

Ekipa filma 'Hobit' vratila se sa svog putovanja u Međuzemlje, ravno na londonski zeleni tepih. A tamo su ih dočekali brojni obožavatelji odjeveni baš poput likova iz filma.

'Imali smo najbolju glumačku postavu. Oni su sada svi prijatelji iako smo došli do kraja ovog puta. S ovim filmovima dobio sam prijatelje do kraja života', rekao je redatelj Peter Jackson.

Filmovi o hobitima kronološki prethode trilogiji 'Gospodar prstenova', čiji se prvi nastavak snimio prije 15 godina.

'Imao sam 21 godinu kada sam glumio u 'Gospodaru prstenova', a sada imam 37. Prošao sam mnogo toga, ali vrijeme je da kažem zbogom ovom liku. Bilo je to lijepo iskustvo', rekao je glumac Orlando Bloom.

'Prije nego što su se neki od ovih ljudi koji su danas došli, rodili, mi smo snimali prvi film trilogije 'Gospodar prstenova'. I to je dobar znak jer znači da nije kraj. Filmovi će se nastaviti gledati i postati klasici', rekao je Ian McKellen.

Posljednji nastavak pod nazivom 'Hobit: Bitka pet vojski' donosi i odlučujuću bitku koja se vodi u Međuzemlju. Ona donosi povratak zmaja Smauga kojeg je poznata družina u prijašnjem nastavku protjerala iz njegovog staništa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene