Ovo nitko nije očekivao!

Proslavljeni glazbenik napravio je drastičnu promjenu imidža, obožavateljice su u šoku: ''Past ću u nesvijest...''

Harry Styles - 1 Harry Styles - 1 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Harry Styles - 9 Harry Styles - 5 Harry Styles - 4 Harry Styles - 3 Harry Styles - 2 Harry Styles - 6 Harry Styles - 8 Harry Styles - 10 Harry Styles - 7 Harry Styles - 3 +22 Harry Styles - 4 Galerija

Miljenik žena Harry Styles svoje je obožavateljice potpuno šokirao drastičnom promjenom imidža, njegove smeđe lokne zamijenio je obrijanom glavom.

Britanski pjevač i bivši član benda One Direction Harry Styles svoje je obožavateljice ostavio u šoku.

29-godišnjak je drastično promijenio svoj izgled i svoje je prepoznatljive smeđe lokne zamijenio novom frizurom, kosom ošišanom na najkraće.

Njegov novi imidž sve je ostavio bez teksta, a pjevača su neki od fanovi zamijetili na koncertu grupe U2 u Las Vegasu. Snimka na kojoj gleda koncert brzo se proširila internetom, a komentara nije nedostajalo. Dok su neki bili potpuno razočarani, drugima se njegov novi izgled svidio.

''Je li Harry Styles u krizi srednjih godina'', ''Harry ne stoji ti, skini tu ćelavu kapu'', ''Past ću u nesvijest, zašto si je ovo napravio'', pisali su neki, a jedna obožavateljica imala je potpuno suprotno mišljenje.

''Sad je još zgodniji, što više gledam ovaj video to mi bolje izgleda obrijana glava, to je taj Harry Styles efekt'', rekla je.

Zbog njegove nove frizure gotovo nitko se nije više ni osvrnuo na činjenicu da je u koncertu uživao u društvu mlade glumice Taylor Russell. Na snimci ju je rukom držao za rame, a dvojac je prije nekoliko dana viđen i na jednom druženju gdje su bili vrlo prisni te u zagrljaju čavrljali pa su se tako odmah krenula širiti nagađanja da su novi par.

Prije nekoliko mjeseci, Styles je prekinuo vezu s 39-godišnjom glumicom Olivijom Wilde, a njihovoj vezi mnogi su se protivili zbog njihove razlike u godinama. Nakon nešto više od godinu dana, njihova je romansa završila, a slomljeno Harryjevo srce potom je iskoristila manekenka Emily Ratajkowski s kojom je viđen u strastvenom klinču u ožujku ove godine, no do ozbiljne veze ipak nije došlo.

Prije nje bio je u vezi s brojnim ljepoticama, a uz njega se često vezala i priča da ima svoj tip djevojke, visoke manekenke s plavom kosom. Sada je, čini se, promijenio svoj ukus.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Hafthor Julius Bjornsson i Kelsey Helson - 24 Hafthor Julius Bjornsson i Kelsey Helson - 26 Hafthor Julius Bjornsson i Kelsey Helson - 23 Hafthor Julius Bjornsson i Kelsey Helson - 5 +24 Hafthor Julius Bjornsson i Kelsey Helson - 1 Celebrity Supruga zvijezde ''Igre prijestolja'' podijelila pretužnu vijest: ''Riječi ne mogu opisati našu bol''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Shawn Mendes i Charlie Travers - 24 Shawn Mendes i Charlie Travers - 23 Shawn Mendes i Charlie Travers - 22 Shawn Mendes i Charlie Travers - 21 +31 Shawn Mendes i Charlie Travers - 20 Celebrity Fotke mladog glazbenika u društvu 12 godina starije ljepotice završile u svim tabloidima, a vidljivo je odmah i zašto se o njoj posebno priča!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene