ponosni tata

Gordan Jandroković snimljen u izlasku s lijepom kćeri koja je u elegantnom izdanju bila pravi mamac za poglede!

Gordan i Klara Jandroković - 4 Gordan i Klara Jandroković - 4 Nera Simic/Cropix 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan i Klara Jandroković - 1 Gordan i Klara Jandroković - 2 Gordan i Klara Jandroković - 3 Gordan i Klara Jandroković - 5 Gordan i Klara Jandroković Gordan Jandroković sa suprugom i kćeri Gordan Jandroković sa suprugom i kćeri Gordan i Sonja Jandroković Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 2 +17 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 3 Galerija

Gordan Jandroković odveo je kćer Klaru na premijeru baleta Spartak u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nije propustio premijeru baleta Spartak, koja je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu okupila brojna poznata lica, a on je uživao u posebnom društvu.

Pogledaj i ovo Gordan Jandroković Iznenadio ju je skroz! Gordan Jandroković snimljen u izlasku sa suprugom, ljubav im se dogodila na prvi pogled i mislili su da će kratko potrajati, ali...

Pratnju mu je pravila njegova kći Klara, koju rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti i koja je u elegantnom izdanju ukrala sve poglede.

Tata i kći zajedno su pozirali fotografima, a Gordan nije mogao sakriti koliko je ponosan na svoju ljepoticu.

Klaru, koja je završila Pravni fakultet, mnogi pamte i s parlamentarnih izbora 2020. godine, kada je svom ocu došla dati podršku u stožer HDZ-a u izbornoj noći, a tada je plijenila pažnju u elegantnoj crnoj haljini sa zlatnim pojasom u struku.

Osim kćeri, Gordan sa suprugom Sonjom Jandroković ima i sinove Mihaela i Juricu. Sonja  je po zanimanju liječnica, a zanimljivo je da je rođena u Pekingu te je dio života provela i u Bugarskoj jer je dijete diplomata.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević Glumci iz serije Kumovi Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević +15 Jelena Perčin i Momčilo Otašević Celebrity Glumica iz "Kumova" pokazala kako se na setu šale na račun Momčila Otaševića, oglasio se i on: "Hvala kolege!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić Vjeko Ključarić i Eni Jurišić Vjeko Ključarić i Eni Jurišić Matija Cvek i Eni Jurišić +21 Matija Cvek i Eni Jurišić Celebrity Naša pjevačica vješto je sakrila trbuh u petom mjesecu trudnoće, a kolega s kojim čeka dijete nije skidao osmijeh s lica!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene