ljubav cvjeta!

Zaljubljeni Goran Ivanišević suprugu Nives ne ispušta iz ruku, pogledajte kako su uživali u romantičnom izlasku

Nives i Goran Ivanišević - 1 Nives i Goran Ivanišević - 1 PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nives i Goran Ivanišević - 2 Nives i Goran Ivanišević - 3 +0 Nives i Goran Ivanišević - 1 Galerija

Goran i Nives Ivanišević snimljeni su na koncertu Petra Graše u Areni Zagreb gdje su zagrljeni uživali u njegovim najvećim hitovima.

Naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević (50) i njegova supruga, radijska voditeljica Nives Ivanišević (40), nisu propustili spektakularni koncert Petra Graše u Areni Zagreb.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 3 kome više sliči? Sinčić Gorana i Nives Ivanišević ukrao je svu pozornost na obiteljskim fotkama s odmora: "Naslijedio sve najbolje!"

Supružnici koje rijetko imamo priliku vidjeti skupa u javnosti snimljeni su dok su nasmiješeni uživali u Grašinim najvećim hitovima, a Goran nije ispuštao Nives iz svojeg zagrljaja i vidi se da su još zaljubljeni kao i prvog dana.

Podsjetimo, Nives i Goran u braku su od 2017. godine, a vjenčali su se na tajnoj ceremoniji. Godinu dana kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver.

Umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima još i kćer Amber i sina Emanuela.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene