Divno im je!

Objavila preslatku fotku zaručnika sa sinom pa raznježila mnoge, ne krije koliko je sretna

Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Instagram) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) +0 Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Galerija

Bivša supruga Channinga Tatuma zaručena je za Stevea Kazeea, a u ožujku ove godine par je dobio sina. Jenni Dewan to je drugo dijete.

Glumica Jenna Dewan pohvalila se svojom obitelji te je istaknula kako joj je promatranje partnera Stevea Kazeea s njihovim sinom Callumom jedna od najboljih stvari koja joj se dogodila u životu.

"Promatranje tebe kao oca jedna je od najboljih stvari kojoj sam ikada svjedočila. Dubina emocija koje osjećaš i ljubavi koju dijeliš sa sinom je blagoslov za sve nas. Jako smo sretni", napisala je Jenna na Instagramu uz preslatku fotografiju Stevea i njihovog sina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seeing you become a father is one of the greatest things I’ve ever witnessed. The depth of emotion you feel, the love you share, the insane ability you have to do it ALL for all of us..we are so lucky ❤️

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Brojne zvijezde komentirale su fotografiju, među kojima su Hilary Duff i Nicole Sherzinger, a sam Steve je također komentirao emotikonom srca.

Jenna je već nekoliko puta komentirala kako je presretna u vezi sa Steveom, s kojim je već neko vrijeme zaručena. Bivša supruga Channinga Tatuma rodila je u ožujku ove godine, a s Tatumom već ima kćer. Tatum i Dewan u braku su bili devet godina.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Celebrity Grubnić objavio niz fotki na kojima zgodna mama Branka pozira u mini haljinama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene