Brutalno iskren

Nekad najljepšu ženu svijeta optužio da je 'plastična'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekad najljepša žena svijeta našla se na udaru kritika glumca Emraana Hashmija.

Glumac Emraan Hashmi gostovao je u showu 'Koffee With Karan', a otkrio je kako misli da je glumac Aamir Kham 'dosadan', a glumica i model Aishwarya Rai Bachchan 'plastična'.

Pogledaj i ovo Lucija Begić - 1 Slijedi veliko svjetsko natjecanje Naša predstavnica poletjela je u New Delhi na 71. Izbor za Miss Svijeta, ispratio ju je i indijski ambasador!

Ovako danas izgleda Miss svijeta 1994. godine

Glumac je tijekom gostovanja bio brutalno iskren. Rekao je kako je Sanjay Leela Bhansali 'precijenjeni redatelj', a Kajol 'precijenjena glumica'. Imao je mišljenje i o samom showu, prenosi Emirates24/7.

'Ima li ovaj narod uopće smisla za humor? 'Koffee with Karan' je šaljivi show u kojem su vam postavljena neozbiljna pitanja na koja se očekuje iskren odgovor. Ljudi imaju mišljenje o Emraanu i meni, isto vrijedi i za vas. Ali ovo je sve u kontekstu showa', rekao je.

Emraan je također iznjeo svoje mišljenje o glumici i modelu Aishwaryji Rai za koju smatra da je 'plastična'. Ona je 1994. osvojila titulu Miss svijeta, a iste je godine naša Branka Bebić osvojila četvrto mjesto.

Šuška se kako je Aishwarya Rai išla pod nož nekoliko puta. Navodno je korigirala bradu i čeljust, a nekoliko starih i novih fotografija pokazuju drastičnu razliku u obliku nosa. Osim implantata u obrazima i povećanja usnica navodno je ispravila i zube.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene