Samozatajan par

Giuliano snimljen u izlasku s lijepom suprugom, koju ne viđamo često, no mnogi još dobro pamte vrući spot koji je snimila prije 27 godina!

Giuliano Giuliano Nikola Vilic/Cropix 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić - 11 Giuliano i Kristina Đanić - 12 Giuliano i Kristina Đanić - 13 Giuliano i Kristina Đanić - 14 +13 Giuliano i Kristina Đanić - 17 Galerija

Giuliano i Kristina Đanić u braku su već 21 godinu, no rijetko ih se može vidjeti zajedno u javnosti, a sada su se zajedno pojavili na predstavi u Splitu.

Pjevač i radijski voditelj Giuliano Đanić snimljen je u rijetkom izlasku sa suprugom Kristinom.

Pogledaj i ovo In Magazin: uvođenje vojnog roka - 5 Stariji za, mladi protiv! Poznati Hrvati o uvođenju obveznog vojnog roka: ''Ja sam za, gledam ovu djecu 18, 19, godina, dobro bi im došlo malo vidjeti drugačiji način života''

Par se zajedno pojavio na hit-predstavi "Lepa Brena Project" u Splitu, gdje su zagrljeni i nasmijani pozirali fotografima, a za tu su se prigodu oboje i dotjerali.

Giuliano i Kristina vjenčali su se 2002. godine, a dvije godine kasnije dobili su sina Marka.

Prije su se puno češće pojavljivali zajedno u javnosti, no Kristinu posljednjih godina rijetko imamo priliku vidjeti.

Kristina je inače plesna pedagoginja i koreografkinja, a osim što je najveća podrška suprugu u njegovoj karijeri, i ona iza sebe ima izlet u estradne vode. Naime, 1996. godine pojavila se u videospotu za pjesmu "Opasan plan" pop-rock sastava Neki to vole vruće, u kojem je u izazovnom izdanju snimila nezaboravne vruće scene.

Giuliano je nedavno ispričao kako je sam dan nakon vjenčanja s Kristinom završio u zatvoru jer je s Vesnom Pisarović snimao spot za pjesmu "Srna i vuk" u Remetincu.

"To je znakovito, to smo snimali u Remetincu u nedjelju jer je redatelj spota bio u zatvoru i onda smo morali snimati u zatvoru. Ja sam se u subotu ženio. Bio sam umoran, završio sam svoj pir u 6 ujutro, a u 7 sam bio u avionu da bih došao snimati - jer morali smo baš taj dan. Oženio sam se i odmah sam u zatvoru završio..." prisjetio se Giuliano u emisiji "Bravo! live".

U galeriji pogledajte kako su Giuliano i supruga Kristina izgledali na svojem vjenčanju i koliko su se otad promijenili.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin, Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković - 6 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 5 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 +31 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Celebrity Evo kako su Marco i Paula dožvjeli jedan od Cibocijevih komentara: ''Evo braco i seka, malo incest...''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 +29 Ivana Knoll - 3 Celebrity Ivana Knoll nakon kritičkih komentara nastavlja provocirati, sad je u prvi plan stavila potpuno gole grudi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene