Ovako se putuje na visokoj nozi

Ronaldova Georgina pokazala je u kakvom luksuzu uživa kamo god da ide, prizori rezervirani za bogate i slavne zasjenili su i njezin dekolte!

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 9 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 +19 Georgina Rodriguez - 1 Galerija

Georgina Rodriguez pokazala je unutrašnjost privatnog zrakoplova kojim putuje s Cristianom Ronaldom i njihovom djecom.

Georgina Rodriguez ne krije koliko uživa u luksuznom životu sa svojim zaručnikom Cristianom Ronaldom.

Sada je na svojem profilu na Instagramu objavila niz fotografija na kojima je pokazala unutrašnjost njihova privatnog zrakoplova.

Georgina je pozirala ispred zrakoplova, zatim i na prostranom kožnom sjedalu, a za putovanje je odabrala malu bijelu haljinicu, pa je pozornost na fotkama odvlačio i njezin raskošni dekolte.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Iz privatnog zrakoplova s djecom se prebacila na gliser, kako je otkrila na fotkama koje je objavila na kraju galerije.

Georgina i Ronaldo nedavno su punili medijske stupce napisima o prekidu, a pisalo se da se on umorio od njezina neprestanog trošenja novca, no čini se da se radilo samo o tračevima.

Par zajedno ima kćeri Bellu Esmeraldu i Alanu Martin, koje su njegova biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju prošle godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput se pohvalila promjenom koja je sve oduševila pa priznala: "Muž mi je rekao da doma izgledam kao opanak!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić i Antonio Ergotić Blanka Vlašić i Antonio Ergotić Blanka Vlašić i Antonio Ergotić Antonio Ergotić i Joško Vlašić +25 Blanka i Venera Vlašić Nekad i sad On je bio najozbiljniji dečko Blanke Vlašić prije supruga Rubena, bili su u vezi tri godine i zajedno su živjeli, a prekid su dugo tajili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene