Rijetko ih viđamo

Franu Lasića na festivalu u Beogradu podržala 32 godine mlađa supruga s kojom je pronašao sreću nakon tri razvoda!

Frano Lasić Frano Lasić Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Lasić Milena Lasić Frano i Milena Lasić Frano i Milena Lasić Frano i Milena Lasić Frano i Milena Lasić Frano i Milena Lasić Milena Lasić - 2 Milena Lasić - 1 Milena Lasić +8 Frano i Milena Lasić Galerija

Frano Lasić vodio je festival u Beogradu, a iz publike ga je podržala njegova supruga Milena.

Glumac Frano Lasić (68) u Beogradu je vodio festival zabavne i pop glazbe Beogradsko proljeće, a na važnom događaju došla ga je podržati i njegova 32 godine mlađa supruga Milena Lasić.

Pogledaj i ovo Frano i Milena Lasić Dugo ih nije bilo Frano Lasić nije se odvajao od 32 godine mlađe supruge, a ona je u haljini s prorezom sve bacila u drugi plan

Milena se s festivala javljala u svojim pričama na Instagramu, gdje je objavila nekoliko snimki Frane, a pohvalila se i svojim stajlingom.

Frano i Beograđanka Milena u braku su od 2015. godine, a u prosincu 2020. rodio im se i sin Nikolas.

Upravo zbog Milene Frano se vratio i staroj ljubavi - glazbi, a bavi se i humanitarnim radom.

Par uspješno čuva svoju privatnost i nemamo ih često priliku vidjeti zajedno u javnosti, a Frano je nedavno otkrio kako se morao dobro potruditi kako bi osvojio mlađahnu Milenu.

"Trudio sam se osvojiti Milenu jer sam uvidio da je jedna kvalitetna, draga i lijepa osoba u pitanju. Puno priče, upoznavanja, druženja. Harmonija u braku održava se nekim zajedničkim dogovorima oko svih bitnih životnih stvari", izjavo je za Blic.rs.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Frano Lasić (@frano.lasic)

Frano iza sebe ima tri propala braka u kojima je dobio i još troje djece.

Prva supruga bila mu je Maja Nikšić, s kojom je dobio sina Janka. Zatim je oženio Beograđanku Ljiljanu, od koje se odlučio razvesti nakon samo tri tjedna braka. S trećom suprugom, slovenskom manekenkom Živom Štupnik, dobio je svoje djece, kćer Linu i sina Luku. Bio je i u ljubavnoj vezi s tragično poginulom glumicom Dolores Lambašom.

Inače, Frano se i ranije okušao kao voditelj, a zanimljivo je spomenuti i da je sa Sanjom Doležal vodio i prvu Doru, davne 1993. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo, Tatjana i Lana Josipović Ivo, Tatjana i Lana Josipović - 1 Tatjana, Ivo i Lana Josipović - 2 Ivo i Lana Josipović - 3 +25 Ivo i Lana Josipović - 4 Celebrity Samozatajnu kćer Ive Josipovića dugo nismo vidjeli u javnosti, a sada se pridružila roditeljima na važnom događaju!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun Schillinger - 1 Snježana Mehun Schillinger - 2 Snježana Mehun Schillinger - 3 Snježana Mehun Schillinger - 4 +30 Snježana Mehun Schillinger - 5 Celebrity Za Snježanom Mehun okretala se cijela zagrebačka špica, u glamuroznoj haljini izbacila je i noge i dekolte!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene