bolna godišnjica

Franka Batelić dirnula emotivnom objavom koju je posvetila voljenom ocu: "Zapravo nikad nisi otišao"

Franka Batelić Franka Batelić PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić posvetila je svom pokojnom ocu Damiru objavu na šestu godišnjicu njegove smrti.

Franka Batelić (29) dirnula je pratitelje na Instagramu prisjetivši se važne i tužne obljetnice. 

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka nije u tatinom! Vedran Ćorluka oduševio fotografijom sinčića Viktora, pogledajte u čijem je dresu pozirao

"Ludo je to. Šest godina te nema. A zapravo nikada nisi otišao", napisala je pjevačica na Instagram storyju. Franka je objavila posvetu uz fotografiju iz djetinjstva na kojoj su ona i brat Nikola s njihovim pokojnim ocem Damirom.

Batelić se i na Praznik rada, koji za nju ima posebno značenje, prisjetila svog oca uz sliku na kojoj je s njim dok je bila dijete. "Na današnji dan uvijek nekako fališ još i više. Zapravo polako shvaćam da nikada nisi i nećeš otići. Sretan rođendan tatić. Proslavit ću ga za tebe, ne brini. Ps. Oprostila sam ti i što si dozvolio da izađem s ovim frizom! Voli te tvoj mali Franko. Uvijek to ponavljam, ali... recite svima koje volite koliko ih volite - danas! Ne čekajte. I zagrlite ih. Čvrsto!", napisala je pjevačica. 

Obožavatelji su joj uputili riječi podrške, a mnogi su joj pisali i da ih je rasplakala objavom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Franka je bez oca ostala prije šest godina i često ga se prisjeća na svom Instagramu, a mislila je na njega i uoči svojeg nastupa na Eurosongu 2018. godine kada je otkrila da joj je najdraža eurovizijska pjesma "L'essenziale Marca Mengonija" jer je za nju vežu drage uspomene s pokojnim tatom.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer u Rimu (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) +15 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene