U vezi su dvije godine

Rijetko zajedničko pojavljivanje našeg proslavljenog skijaša s djevojkom, evo tko je plavuša koju čuva daleko od očiju javnosti!

Filip Zubčić i Ana Vukoja Filip Zubčić i Ana Vukoja Goran Sebelic/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Zubčić i Ana Vukoja Filip Zubčić i Ana Vukoja Filip Zubčić Filip Zubčić Filip Zubčić i Ana Vukoja Filip Zubčić i Ana Vukoja Filip Zubčić - 1 Filip Zubčić - 2 Filip Zubčić - 3 Filip Zubčić - 4 +10 Filip Zubčić - 5 Galerija

Filip Zubčić pratio je teniski turnir u Umagu u društvu djevojke Ane Vukoje, s kojom je u sretnoj vezi od 2021. godine.

Najuspješniji hrvatski skijaš iz prošle sezone, 30-godišnji Filip Zubčić, već je dvije godine u sretnoj vezi s gimnastičarkom Anom Vukojom, koju čuva daleko od očiju javnosti.

Fotografi su ih ovog tjedna ulovili zajedno na teniskom turniru u Umagu, dok su pratili meč Duje Ajdukovića i Dine Prižmića.

Filip je prije toga na svojem profilu na Instagramu objavio i galeriju fotografija od ovog ljeta, na kojoj je i jedna na kojoj pozira s Anom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝙁𝙞𝙡𝙞𝙥 𝙕𝙪𝙗𝙘𝙞𝙘 (@filipzubcic10)

Nagađa se da je par u vezi od proljeća 2021. godine, a Ana je inače članica Kluba ritmičko sportske gimnastike Poreč iz Poreča. Plavokosa ljepotica ima zaključan profil na Instagramu, a prati više od 1800 ljudi.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 6 Megan Fox - 7 Megan Fox - 4 Megan Fox - 3 +28 Megan Fox - 2 Celebrity Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić - 2 +3 Marija Selak Raspudić Celebrity Pogledajte izdanje koje je Marija Selak Raspudić odabrala za posao, ovakvo što u Saboru se ne viđa često!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene