Baš se promijenila!

Prepoznajete li našu novinarku? Već dugo živi van Hrvatske, a krajem prošle godine njen je život dobio i novi smisao!

Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 1 Neja Markicevic / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 1 Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 1 +20 Fani Stipković - 3 Galerija

Naša sportska novinarka Fani Stipković prisustvovala je vjenčanju Jerka Leke i Ive Šarić prije 12 godina, a do danas se itekako promijenila.

Prije 12 godina bivši nogometaš Jerko Leko pred oltar je odveo manekenku Ivu Šarić, a na njihovom vjenčanju bili su brojni poznati uzvanici.

Među njima se našla i Fani Stipković, naša sportska novinarka koja već godinama živi van Hrvatske.

Fani se za to vjenčanje itekako sredila, a u ljubičastoj šljokastoj haljini s crnim trakicama preko golog trbuha bila je teško neuočljiva.

Uz to, imala je i svjetlo smeđu kosu, za razliku od danas, a na vjenčanju je bila u društvu našeg dizajnera Marka Grubnića.

Fani je danas potpuno druga žena. Dugo godina živjela je u Španjolskoj gdje je radila kao sportska voditeljica, a krajem prošle godine njezin je život dobio i još jedan smisao. Rodila je sinčića Nicolasa kojeg je dobila s bivšim nogometašem Fernandom Hierrom, a par se vjenčao malo prije njegova rođenja.

Par je svoju vezu ispočetka skrivao do javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par.

Pogledaji ovo Fani Stipković Celebrity Evo kako izgledaju roditelji Fani Stipković, u daleki Meksiko otputovali su kako bi vidjeli svog unuka!

Pogledaji ovo Fani Stipković - 4 Celebrity Fani Stipković bilježi svaki poseban trenutak sa sinčićem, a njezini pratitelji nečemu se ne prestaju čuditi!

Pogledaji ovo Fani Stipković - 1 Celebrity Naša sportska novinarka tek je postala majka, a njezini fanovi zbog jednog su u čudu: ''Nemoguće da već tako izgledaš!''

Pogledaji ovo Fani Stipković i Fernando Hierro Celebrity Fani Stipković i legenda Reala opet imaju razlog za slavlje, pokazali su djelić vesele atmosfere iz svog doma!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 2 Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić i Nikola Pokrivač +26 Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Celebrity Iris Livaja prije Marka je ljubila dinamovca, romansa je trajala kratko, ali njihove zajedničke fotke još se mogu pronaći!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta i Loris Karius - 1 Diletta Leotta i Loris Karius - 2 Diletta Leotta i Loris Karius - 3 Diletta Leotta i Loris Karius - 5 +25 Vjenčanje Dilette Leotte i Lorisa Kariusa - 2 Celebrity Najljepša sportska novinarka izrekla je sudbonosno ''da'', podijelila je prve prizore s bajkovite ceremonije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene