Objavila obiteljsku fotku

Zaljubljena Fani Stipković ne odvaja se od legendarnog španjolskog nogometaša, a druži se i s njegovim sinom!

Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Galerija

Fani Stipković na Instagramu je objavila fotografiju s partnerom Fernandom Hierrom i njegovim sinom Alvarom Ruizom s utakmice u Madridu.

Naša novinarka sa španjolskom adresom, Fani Stipković (39), uživa u romansi s legendarnim španjolskim nogometašem Fernandom Hierrom (53).

Pogledaj i ovo showbuzz Obiteljsko druženje! Fani Stipković u posjet stigli roditelji pa nasmiješeni pozirali s njezinim slavnim dečkom, objavila je zajedničku fotku!

Nakon što je vezu potvrdila zajedničkom fotkom na Instagramu, a prije toga i za španjolske medije, Fani je sada pokazala kako se ona i Fernando provode s njegovim sinom Alvarom Ruizom.

U pričama na Instagramu objavila je njihovu zajedničku fotku s tribina nogometnog stadiona na kojem su pratili utakmicu PSG-a i Real Madrida, kluba u kojem se Hierro proslavio, pa sigurno nisu prošli neopaženi.

Otkako živi i radi u Španjolskoj, atraktivna Velolučanka je nekoliko puta završavala na listama najseksi novinarki Europe, a svoj ljubavni život dosad je uspješno skrivala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

I legendarni nogometaš je svoj privatni život uvijek čuvao daleko od očiju javnosti, no čini se da mu s Fani to neće biti lako jer je naša novinarka izazvala veliko zanimanje španjolskih medija još otkako su zajedno viđeni na finalu Davis Cupa u prosincu prošle godine.

Hierro se, inače, 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par uz sina Alvara ima i kćer Claudiju.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene