Nosi se odlično

Evo kako slavna zavodnica 80-tih izgleda danas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako mnoge zvijezde ne bi prepoznali da ih ugledate na aerodromu, ona nije jedna od njih.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Lily Sastry Atkinson (Foto: Profimedia) Prava ljepotica Grimase Mr. Beana nezaboravne su, a kada mu vidite kći ni nju nećete moći izbrisati iz sjećanja

I oni koji je znaju njezin rad, barem su čuli za legendarnu seks bombu Bo Derek! Zvijezda 80-tih rođena je kao Mary Cathleen Collins u Long Beachu u Kaliforniji. 57-godišnja glumica nekada je privlačila pažnju gdje god je stigla svojim odvažnim kombinacijama, a njezin 'look' s pletenicama u kosi i bikiniju boje kože u kojem je izgledala kao da je gola, postali su legendarni.

Njena prva značajna uloga na filmu bila je u hororu 'Orca' (1977.), ali uspjeh postiže 1979. romantičnom komedijom 'Desetka' Blakea Edwardsa, koja ju lansira kao seks simbol. Neki od njenih idućih filmova, kao 'Tarzan','The Ape Man' (1981.), 'Bolero' (1984.)… nisu bili dobro primljeni kod publike i kritike, te su joj donijeli čak tri Zlatne maline i nominaciju za 'Najgoru glumicu stoljeća'. Sve to nije obeshrabrilo Bo Derek koja je uspjela nasmijati ljude u komediji 'Malibu's Most Wanted' (2003.).

>> I ona je pokleknula: Plastičnom operacijom zategnula lice

Bo je bila jako zgodna mlada glumica koja je rado pokazila svoje seksi tijelo u Playboyu, a i danas izgleda očuvano i privlačno. Očito je radila neke korekcije na licu, ali za sada još uvijek nije pretjerano. A i očuvala je svoje prepoznatljive crte lica, a i tijelesno je još uvijek u dobroj formi. Što vi kažete, biste li prepoznali Bo da je sretnete na aerodromu? 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene