Paparazzi sve uhvatili

Poznata je kao ljubiteljica neobičnih badića, ali ovaj joj je baš stvarao probleme pa je morala pripaziti da sve ostane na mjestu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Evelyn Lozada snimljena je na plaži u Miamiju gdje joj je probleme stvarao badić.

Američka televizijska voditeljica i reporterka Evelyn Lozada svaki slobodni trenutak obožava provoditi na plaži i to u badićima zanimljivih krojeva, a njezina pojava gotovo nikada ne promakne tamošnjim paparazzima.

44-godišnju Evelyn ovaj su put snimili u društvu kćeri Saniece na jednoj od plaža u Miamiju i to baš u trenutku kada se našla u problemima s badićem. Naime, odabrala je kroj kojim je jedva obuzdala bujne obline pa je morala dobro pripaziti i namjestiti ga kako ne bi pokazala više nego što bi voljela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evelyn Lozada (@evelynlozada)

Nedavno je pozornost kupača privlačila u jednodjelnom badiću neobičnog kroja koji joj je također jedva obuzdao grudi, no tada se time nije previše zamarala i s lica nije skidala široki osmijeh. Tada se hrabrim odabirom pohvalila i na Instagramu te je podijelila kratki video sa svojih 4 milijuna pratitelja.

Krajem prošle godine počelo su kružiti glasine o njezinoj romansi s bivšim suprugom Jennifer Lopez i latino pjevačem Marcom Anthonyjem, koji iza sebe ima već četiri propala braka, a da se nešto između njih događa, primijetili su njihovi pratitelji na društvenim mrežama. Pjevač je navodno već upoznao i njezina 6-godišnjeg sina Carla i 27-godišnju kćer Shaniece koja se inače bavi glumom.

Evelyn iza sebe ima dva braka, s košarkašem Antoineom Walkerom, koji je potrajao od 1998. do 2008. godine, te s igračem američkog nogometa Chadom Johnsonom ,za kojeg je bila udana tek nekoliko mjeseci 2012. godine.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate Olsen (Foto: AFP) +2 Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nikome nije bilo jasno kako je 17 godina stariji bankar osvojio bivšu dječju zvijezdu, rugali su im se i ismijavali ih od samog početka

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene