nije ju omeo ni mali pad

Haljina ove slatkice oborila je s nogu Martinu i Maju: ''Ja nisam ovakvu vjenčanicu imala!''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ena Nižić, Supertalent - 1 Ena Nižić, Supertalent - 2 Ena Nižić, Supertalent - 3 Ena Nižić, Supertalent - 4 Ena Nižić, Supertalent Ena Nižić, Supertalent - 1 Ena Nižić, Supertalent - 2 Ena Nižić, Supertalent - 3 Ena Nižić, Supertalent - 4 Ena Nižić, Supertalent - 5 +10 Ena Nižić, Supertalent - 6 Galerija

Vrckava devetogodišnjakinja Ena Nižić na audicijama je osvojila zajednički zlatni gumb svih članova žirija. Pošlo joj je tako za rukom osvojiti uspjeh kakav se nikad prije nije dogodio u Supertalentu. Iako tako mlada, Ena na pozornicu donosi cijeli scenski paket, a za posljednji nastup otišla je korak dalje.

''U polufinalu mi je bilo jako zabavno. Sve što sam htjela i dogodilo se. Dečki koji su plesali sa mnom zaslužili su doći na pozornicu da ih sve lijepo predstavim zato što su i oni napravili nešto dobro. Iskreno da vam kažem, jesam i nisam očekivala prolazak u finale zato što je konkurencija bila baš, baš velika. Bitno mi je ovo finale zato što slavim svoj deseti rođendan u desetoj sezoni Supertalenta'', ispričala je Ena Nižić prije finalnog nastupa, a već samom svojom pojavom osvojila je sve. 

''Je l' ovo moguće, je l' ovo moguće'', govorila je Maja gledajući Enu na pozornici koja je stigla u bijeloj haljini.

''Ja nisam ovakvu vjenčanicu imala, a ti Maja'', primijetila je i Martina.

Poslije nastupa Enu su dočekali oduševljeni komentari, a nije ju omelo ni to što je nakon izvedbe malo zapela za haljinu. 

''Ja mislim da si ti već sama sebi ovom pjesmom dala komentar. Nezaustavljiva, moćna, samopouzdana, tebi je mjesto na pozornici, Pjevače s puno više godina i s puno više staža, možeš naučiti puno stvari'', rekla je Martina.

''Kakva haljina, ljudi pa je l' vi vidite, predivno, bila si prekrasna'', komentirala ju je Maja.

''Užitak je gledati kako ti imaš pod kontrolom svaku sekundu sve, tebi ništa nije promaknulo'', primijetio je Fabijan.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput u finalu Supertalenta Maja Šuput u finalu Supertalenta Maja Šuput u finalu Supertalenta Maja Šuput u finalu Supertalenta +31 Maja Šuput u finalu Supertalenta Celebrity Božićna čarolija Maje Šuput u finalu Supertalenta: Pogledajte haljinu od čak 15 kila o kojoj će se još dugo pričati!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica Kovač Anica Kovač Damir Habijan +20 Damir Habijan Celebrity Parada poznatih lica u centru Zagreba: Pogledajte tko je sve poveo Badnjak na popularnoj špici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene