Koja je bolja?

Stilist iz Imotskog bez dlake na jeziku: Tko se to nije znao upakirati?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stilista Emerika Gudelja zamolili smo da nam prokomentira modni stil Zagrepčanki, a on se u svojoj analizi dotakao i poznatih Hrvatica.

Emerik Gudelj poznati je modni stručnjak iz Imotskog koji posljednjih godina živi i radi u Mostaru. Hrvatskoj javnosti poznat je kao bivši stilist Indire Levak iz Colonije, a osim s Indirom surađivao je i s brojim poznatim Hrvaticama. Dio života proveo je u Zagrebu pa smo ga stoga upitali kakve su Zagrepčanke kad je modni ukus u pitanju i imaju li naše sugrađanke stila.

"Zagrebom vlada uniformiranost i statusni simboli. Grad je velik, ima puno uređenih dama, no na špici uvijek vladaju isti brendovi. Zagrepčanke jako pate od brendova, no pitanje je koliko to njihov standard može izdržati. Rijetki su oni koji si mogu priuštiti markiranu odjeću, obuću i torbice", govori nam Gudelj. Upravo zbog toga ističe da većina onoga što se nosi na špici vrlo vjerojatno nisu originali.

"Puno 'fejkova' hoda gradom jer vlada jako velika opterećenost. Zagrebačke trendseterice nameću trendove koje onda svi kopiraju. Smatram da čak 90% te markirane robe nije original", dodaje stilist i napominje još jedan modni grijeh koji posebno zapaža kod Zagrepčanki. "Kič! On apsolutno vlada špicom i to posebno u večernjim varijantama", ističe Gudelj. Kao jednu od najbolje obučenih Hrvatica ističe Severinu. "Ona je super. Ima novca i može si priuštiti dobre komade. Definitivno je jedna od najbolje obučenih zvijezda u Hrvatskoj", kaže Gudelj.

 

Nešto manje komplimenata kad je riječ o stilu ima za Jelenu Rozgu. "Rozga se dugo nije znala upakirati. I sad zna promašiti, ali u zadnje dvije-tri godine super to radi", dodaje.  No, velika većina pjevačica ne samo iz Hrvatske, nego iz regije, ističe Gudelj, nemaju stila. "One misle da su jako pametne. Dobiju 5000 eura po gaži, a onda se na nastupu pojave u haljini od poliestera od stotinjak kuna i misle da se to ne vidi", zaključuje stilist.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene