ako ste se i vi pitali!

Ella Dvornik pokazala što je nosila ispod haljine kojom je zagolicala maštu: "Evo da vam otkrijem tajnu…"

Ella Dvornik Ella Dvornik Neva Zganec/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 6 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 4 Ella Dvornik Ella Dvornik - 4 +19 Ella Dvornik - 4 Galerija

Ella Dvornik otkrila je je li nosila donje rublje ispod haljine koja je malo toga prepustila mašti.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik ukrala je pozornost na dodjeli nagrada Story Halla of Fame, na koju je došla u izazovnom i naizgled jako rizičnom izdanju.

Nosila je zelenu haljinu s opasno visokim prorezima na donjem dijelu koji su sezali preko bokova, u kojoj je mnogima zagolicala maštu jer se činilo kao da ispod ne nosi ništa.

"Evo, ljudi, da i vama otkrijem tajnu. Treću godinu zaredom - nosila sam gaće", napisala je u pričama na Instagramu, a zatim je i pokazala gaće koje je nosila.

"One vam imaju silikonsko ljepilo koje je jako snažno i to se zalijepi za kožu", poručila je u videu u kojem je i demonstrirala kako gaće funkcioniraju.

"Kada ideš na WC, odlijepiš i ponovno zalijepiš", dodatno je objasnila

Ella je ranije jednom prilikom na Instagramu pokazala i kako sakriti donje rublje, nakon što se našla u sličnoj situaciji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Inače, Ella je trenutačno u procesu razvoda od Charlesa Pearcea, s kojim je provela deset godina, od čega četiri u braku, u kojem su dobili kćeri Balie i Lumi.

Pogledaji ovo Charles Pearce - 3 Celebrity Charles Pearce iznenadio objavom o razvodu od Elle Dvornik: ''Ja nisam bio taj koji je varao''

Pogledaji ovo Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella Dvornik prvi je put objavila fotografiju iz svog novog doma u Zagrebu, poseban prizor podijelila je s pratiteljima: "Novi pogled..."

Pogledaji ovo Ella Dvornik Celebrity Ella i Charles nakon novog brakorazvodnog ročišta objavili zanimljive poruke na društvenim mrežama, čini se da se sve neće tako lako riješiti?

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać - 4 Neda Parmać - 3 Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 1 +27 Neda Parmać - 2 Celebrity Naša pjevačica pokazala figuru u badiću, ali s onim što je napisala nitko se nije složio: ''A di je tu škemba?''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Bošnjak - 3 Marko Bošnjak - 2 Marko Bošnjak - 1 Zdravlje na kvadrat: Marko Bošnjak - 6 +25 Zdravlje na kvadrat: Marko Bošnjak - 4 Celebrity Svi su gledali u odabir obuće pjevača koji nas je umalo predstavljao na Eurosongu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene