poznata po golišavosti

Svi su samo čekali da odvezani bikini klizne s oblina nasljednice automobilskog carstva, a nadimak koji je dobila govori sve o njezinu ponašanju!

Elettra Lamborghini - 1 Elettra Lamborghini - 1 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Elettra Lamborghini - 7 Elettra Lamborghini - 6 Elettra Lamborghini - 5 Elettra Lamborghini - 4 Elettra Lamborghini - 3 Elettra Lamborghini - 16 Elettra Lamborghini - 17 Elettra Lamborghini - 13 Elettra Lamborghini - 11 Elettra Lamborghini - 9 +15 Elettra Lamborghini - 5 Galerija

Talijanska pjevačica i influencerica Elettra Lamborghini snimljena je na plaži u Miamiju, bogata nasljednica odjenula je bikini koji je jedva sakrio njezine obline.

Talijanska pjevačica, influencerica i bogata nasljednica Elettra Lamborghini uhvaćena je na plaži u Miamiju dok je sama ležala na plaži i uživala u koktelu od kokosa.

Elettra je na sebi imala minijaturni bijeli bikini koji je zavezala oko leđa da joj ne ostanu tragovi od sunca oko vrata, a njene bujne obline skoro su ispale iz gornjeg dijela kupaćeg.

Na paparazze se nije obazirala, a bila je pravi raj za poglede svih prisutnih na plaži.

Inače, Elettra je najpoznatija po tome što je unuka slavnog osnivača luksuzne tvrtke Ferruccija Lamborghinija.

Kontroverzna bogatašica slavu je stekla početkom 2015. kada se pojavila u reality showu MTV’s Super Shore, a zbog svog razmaženog ponašanja vrlo brzo dobila je nadimak "talijanska Paris Hilton". Tijekom emitiranja showa otkrila je i da ju mnogi nazivaju "ubojicom" zbog svadljive naravi. Upravo to dokazala je i u showu, a osim burnom naravi pažnju je često privlačila i provokativnim golišavim izdanjima.

S obzirom na to da s golotinjom nema problema, Elettra je krasila i naslovnicu Playboya.

Posebnu pozornost Elettra je privukla i tijekom svog sudjelovanja u Jersey Shore Showu kao prva osoba koja je sudjelovala u showu, a nije imala seksualne odnose pred kamerama.

"Za dobar seks potrebna je strast, a nju je teško postići tijekom jednog izlaska", objasnila je tada.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sejo Kalač Sejo Kalač +0 Sejo Kalač Celebrity Regija ga pamti po velikim hitovima, no zbog alkohola je posrnuo: Što se dogodilo s pjevačem čije se pjesme i danas vrte po domaćim klubovima?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina +25 Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina Nekad i sad Sjećate li se kad su Nives iz helikoptera iznijeli golišavi frajeri omotani lancima? Tada je bičevala i našeg poznatog mistera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene