Baš mu je lijepo!

Slavni holivudski glumac uhvaćen kako uživa u Lijepoj Našoj, zna se i što ga se posebno dojmilo!

Edward Norton Edward Norton John Pavlish/PR 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Edward Norton - 1 Edward Norton - 3 Edward Norton - 2 Eward Norton, Tilda Grossel Bogdanovic, Miro Purivatra Peter Spears, Brian Swardstrom, Edward Norton,Miro Purivatra, Tilda Grossel Bogdanovic Edward Norton Edward Norton Edward Norton Salma Hayek i Edward Norton - 5 Salma Hayek i Edward Norton - 4 +11 Salma Hayek i Edward Norton - 3 Galerija

Edward Norton, koji će na trećem Ponta Lopud festivalu održati seriju predavanja i radionica za glumce, jučerašnji je dan proveo na Koločepu, gdje je uživao u autohtonoj gastronomskoj ponudi i prirodnim ljepotama Elafita. U večernjim satima na Lopudu je održana večera u čast svih mastera i predavača festivala.

Edward Norton već je izrazio svoje oduševljenje formom festivala koji na jednom mjestu okuplja filmske umjetnike i profesionalce u razgovorima i razmjenama iskustava i energija te je naglasio kako je većina onog što je u profesionalnoj karijeri naučio proizašla iz razgovora sa starijim kolegama o brojnim pojedinostima iz njihovih iskustava.

Filmski program na plaži hotela RMH Lopud Lafodia Resort & Wellness večeras otvara projekcija filma "Oslikani veo" Johna Currana, a Edward Norton, koji u tom klasiku igra glavnu ulogu, pozdravit će sve prisutne.

Treći Ponta Lopud festival održava se od 20. do 24. lipnja 2023.

Ulaznice za filmske projekcije na plaži hotela RMH Lopud Lafodia Resort & Wellness, kao i karte za prijevoz brodom, mogu se kupiti preko sustava www.ulaznice.hr ili izravno preko poveznice ulaznice.hr/r/Ponta-Lopud.

Sve informacije o programu i popratnim sadržajima Ponta Lopud festivala dostupne su na službenoj mrežnoj stranici www.pontalopud.hr te na društvenim mrežama festivala.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon - 3 Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon Lourdes Leon - 5 +14 Lourdes Leon - 6 Celebrity Kći kraljice popa paradirala je ulicama u minici, a paparazzi su iskoristili trenutak u kojem se vidjelo sve!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša +26 Jelena Karleuša - 3 Celebrity Karleuša na sebe stavila bikini od lateksa pa se opet zeznula s lošim uređivanjem fotki: "Ponesi ponekad tu guzu, uživo je nema"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene