kakva žena!

Ecija Ojdanić zablistala je u odijelu koje je zaštitni znak ove sezone, a otkrila je i čija je obožavateljica!

Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić/Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić - 3 Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 2 Otvorenje salona Otvorenje salona Otvorenje salona +2 Ecija Ojdanić Galerija

Ecija Ojdanić poznata je po svojoj ženstvenosti i profinjenom stilu, a u našoj galeriji možete pogledati kako joj stoji odijelo koje je zaštitni znak ove sezone.

Glumica Ecija Ojdanić na svom je Instagramu otkrila kako u slobodno vrijeme, za posebne prigode, nosi odijelo koje je zaštitni znak ove sezone.

Ženski elegantni blazer ravnog oversize kroja u maslinasto zelenoj boji s jednim crnim gumbom s hlačama u istoj boji bilo je odličan izbor popularne glumice koja je struk istaknula crnim topom i učinila ovu kombinaciju opuštenom i ljetnom.

Odijelo s potpisom branda ELFS iz proljetne je kolekcije i Ecija ga je imala priliku vidjeti na rođendanskoj reviji kojom je ovaj poznati modni brand proslavio 20 godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Ecija je odijelo kombinirala s crnim remenom i crnom malom torbicom te sandalama s tankim remenima. Idealna kombinacija za ljetna druženja, pogotovo ako ste ljubiteljica vrtnih zabava kako se Ecija pohvalila na svom Instagramu.

Inače, modni komad koji je obilježio ovu sezonu definitivno je klasično ELFS odijelo, a maslinasto zelena boja totalni je hit. Svevremenska boja koja se sjajno slaže s dodacima u svim bojama ostavlja dojam profinjenosti i elegancije. Riječ je o komadu koji je pravi spas u trenucima kada ne znamo što odjenuti, pa tako u jednom modnom kompletu imamo gotov cijeli outfit. Za posao, afterwork druženja ili ljetne partyje, elegantno je odijelo odličan izbor.

Ecija inače voli komade s potpisom ELFS jer odgovaraju njezinom profinjenom ženstvenom stilu. U travnju je glumica na slavljeničkoj reviji nosila bijelu cvjetnu haljinu iz nove kolekcije u kojoj je ukrala pažnju fotografa jer popularna glumica izgleda odlično u ženstvenim elegantnim haljinama. A da je istinska ljubiteljica branda pokazuje tako što ne propušta njihove revije i prošle je jeseni zasjala u crnoj uskoj haljini s prorezima koja je otkrila kako je glumica u odličnoj formi.

Eciju ove sezone opet gledamo i na malim ekranima u hit seriji što je obradovalo brojne gledatelje.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 4 Ben Affleck - 4 Ben Affleck - 3 +28 Ben Affleck - 2 Celebrity Lopez novim potezom dodatno rasplamsala tračeve o razvodu, svi su sigurni da je ovo dokaz kraja priče s Affleckom

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 +32 Jelena Karleuša - 1 Celebrity Karleuša napokon i službeno potvrdila da je njezinu braku došao kraj: ''U procesu sam...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene