razlog za slavlje

Ecija i Goran Belošević objavili prizore s krštenja sina, za kumove su odabrali poznati domaći par!

Ecija Ivušić - krštenje sina - 1 Ecija Ivušić - krštenje sina - 1 Ecija Ivušić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić - krštenje sina - 7 Ecija Ivušić - krštenje sina - 5 Ecija Ivušić - krštenje sina - 8 Ecija Ivušić - krštenje sina - 9 Ecija Ivušić - krštenje sina - 6 Ecija Ivušić - krštenje sina - 4 Ecija Ivušić - krštenje sina - 3 Ecija Ivušić - krštenje sina - 2 Ecija Ivušić - krštenje sina - 1 Ecija Ivušić Belošević +19 Ecija Ivušić Belošević Galerija

Povodom krštenja sinčića Lea Ecija Belošević posvetila mu je emotivnu objavu, u kojoj je ujedno i otkrila tko je bila kuma.

Voditeljica Ecija Belošević na svojim je društvenim mrežama podijelila radosnu vijest. Ona i suprug Goran krstili su sinčića Lea.

"Za ovu priliku obukao je svoje najbolje odijelo, nabacio svoj neodoljivi osmijeh i odlučio je da mu taj posebni dan bude i jedan od boljih dana koje je imao u svom malom životu. Morao je ipak opravdati svoje ponašanje pred najboljim kumovima na svijetu. A kuma mu je bila toliko lijepa koliko je i dobra, draga i odgovorna. Znači beskrajno. Tu su bili i mama i tata koji su ga pazili, voljeli i mazili, kao i dragi Bog, čije je dijete jučer postao. Tako kažu. Ali ja znam da je on Božje dijete još otkad se rodio kao i sva ostala dječica na svijetu. Ali dobro, običaje nećemo mijenjati. Leo, od jučer si dijete Božje. Neka te prati i blagoslovi svaki korak na tvom putu. A mama i tata su tu da daju ruku kad god treba i ne ispuštaju je", napisala je ispod niza fotografija s krštenja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

Leova kuma bila je uspješna hrvatska poduzetnica Snježana Mehun Schillinger, a pratitelji su u komentarima mladu mamu odmah obasuli čestitkama. 

Podsjetimo, Ecija je postala majka u prosincu prošle godine, a sina je dobila sa suprugom Goranom Beloševićem, bubnjarem grupe Pravila igre.

"Imala sam jako težak i nepredvidiv porod, tako da se oporavljam i dolazim k sebi", otkrila je nakon poroda na društvenim mrežama.

Ecija i Goran vjenčali su se u rujnu 2022. godine na otočiću Vrniku pokraj Korčule, a zaručili su se u Italiji nakon svega šest mjeseci veze.

Pogledaji ovo Ecija Ivušić Belošević Celebrity Ecija Ivušić pohvalila se besprijekornom figurom u badiću samo pet mjeseci nakon poroda: "Opa, mamita!"

Pogledaji ovo Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Celebrity Ecija Ivušić javno je uputila emotivnu poruku suprugu povodom posebnog dana: "Neću ti reći...''

Pogledaji ovo Ecija Belošević Celebrity Poznata Hrvatica četiri mjeseca nakon poroda pokazala trbuh i izazvala nevjericu: "Pa kako to izgledaš?!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Minea - 4 Marko Grubnić i Minea - 3 Marko Grubnić i Minea - 2 Marko Grubnić i Minea - 1 +25 Renata Končić Minea - 3 Celebrity Grubnić zahvalio svima koji su s njim bili dio megaprojekta: ''Ovi ljudi postali su mi obitelj...''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 24 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 23 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 22 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 21 +29 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 20 Celebrity Pobjednik našeg spektakularnog showa oglasio se nakon velikog finala: ''Hvala vam za svaku s nama provedenu nedjelju''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene