''Čekaj, što je ovo?''

Žera iz Crvene Jabuke odrekao se svojeg zaštitnog znaka pa je sve iznenadio novim odabirom: "Ovo je hit!"

Dražen Žerić Žera Dražen Žerić Žera Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dražen Žerić Žera Dražen Žerić Žera Dražen Žerić Žera - 3 Dražen Žerić Žera - 2 Dražen Žerić Žera - 1 Barbara Mačela Žerić i Dražen Žerić Žera Dražen Žerić Žera - 3 Dražen Žerić Žera - 1 Dražen Žerić Žera - 2 Crvena jabuka - 4 +1 Crvena jabuka (FOTO: Krume Ivanovski) Galerija

Enis Bešlagić objavio je video Dražena Žerića Žere u kojem je svu pažnju privukao njegov odabir obuće.

Frontmen grupe Crvena jabuka Dražen Žerić Žera poznat je kao ljubitelj takozvanih starki, tenisica koje su mu tijekom karijere postale zaštitni znak, no sada ih je zamijenio neočekivanim modelom obuće.

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić, TLZP svi na nogama Sjećate se hit-pjesme Enisa Bešlagića? Pogledajte kakva je ludnica nastala kada se spontano zaorila u našem popularnom showu!

U videu koji je na svojem profilu na Instagramu objavio glumac Enis Bešlagić Žera na nogama ima tople zimske čizme nalik popularnim agsicama.

"Čekaj, Žera, pa to je promjena, gdje su starke?" pita ga Bešlagić, na što mu on odgovara: "Hobotnica priglavke nosi koliko je hladno. Od nogu vuče."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Enis Bešlagić🎭🎬 (@beslagicenis_jedini_pravi)

"Legenda", "Žera, mani se starki, čuvaj zdravlje", "Ovo je hit", "Kralj", "Zakon buce", samo su neke od brojnih reakcija ispod videa koji je mnoge nasmijao do suza.

Bez starki se pojavio i na snimanju zadnjeg intervjua za IN magazin, a tada je kao razlog naveo nesuglasice s predstavnicima brenda u Hrvatskoj.

"Nerazumijevanje poslovno, neka se crta prešla koja nije u skladu s mojim godinama. Rečenica u kojoj ti kažu da ti mogu pokloniti jedne starke, to je ta kap koja je prelila čašu", pojasnio je Žera.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Cansu Dere - 8 Cansu Dere - 2 Cansu Dere - 1 Cansu Dere - 4 +7 Cansu Dere - 6 Celebrity U potresu nestala omiljena turska glumica dobro poznata hrvatskoj publici? Obožavatelji su zabrinuti, proširila se i najgora vijest

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja Damir Martinović Mrle Zoran Prodanović Prlja Let 3 +25 Damir Martinović Mrle Nekad i sad Članovi Leta 3 prije su bili čak i puno razuzdaniji nego danas, a iskopali smo fotke na kojima ih nije lako ni prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene