Dala mu drugu šansu

Besramno ju je prevario s 20 godina mlađom ljepoticom, a ona se i dalje ponaša kao da se ništa nije dogodilo!

Dominic West i Catherine FitzGerald Dominic West i Catherine FitzGerald Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Dominic West i Catherine FitzGerald Dominic West i Catherine FitzGerald - 1 Dominic West i Catherine FitzGerald - 2 Elizabeth Debicki i Dominic West Kruna, Dominic West Dominic West i princ Harry - 1 Dominic West i princ Harry - 2 Dominic West i Lily James - 6 Dominic West i Lily James - 4 Dominic West i Lily James - 3 +3 Dominic West i Lily James - 2 Galerija

Dominic West pozirao je sa suprugom Catherine FitzGerald koju je prije četiri godine prevario s Lily James u čemu su ga uhvatili i paparazzi.

Britanski glumac Dominic West pojavio se na rijetkoj fotografiju sa svojom suprugom Catherine FitzGerald uoči pojavljivanja na crvenom tepihu na dodjeli Zlatnog globusa i nakon što su prebrodili njegov preljubnički skandal prije nekoliko godina.

54-godišnji Dominic i 53-godišnja dizajnerica krajolika pozirali su zajedno u svom domu, točnije u dvorcu Giln u Irskoj, četiri godine nakon što je njihovu vezu potresao skandal. Supružnici su izgledali poprilično opušteno i sretno su se smiješili dok se Dominic nadao Zlatnom globusu za najboljeg glumca, odnosno ulogu princa Charlesa u seriji "The Crown", koja je na kraju otišla u ruke Kierana Culkina iz serije "Succession", a fotografija je objavljena na službenom profilu serije na Instagramu.

Na njoj izgledaju kao da su potpuno zaboravili dramu zbof Dominicove afere s 34-godišnjom kolegicom Lily James u Italiji.

Dominic je naime prije četiri godine bio snimljen kako strastveno ljubi glumicu Lily u Rimu, nedugo nakon što su ukinuta međunarodna ograničenja putovanja koja su tada bila na snazi zbog koronavirusa. Čini se da nisu marili hoće li ih tko vidjeti kako razmjenjuju nježnosti, a zajedno su se vozili na romobilu i uživali u talijanskom krajoliku.
Glumac je tada bio u braku s Catherine i nije bila objavljena vijest o mogućem razvodu, ali nije nosio vjenčani prsten.

Catherine se nakon toga oglasila za Daily Mail i rekla da je njihov brak u redu, nakon što su njezini prijatelji istaknuli kako je nedugo prije toga odlučila svom suprugu dati drugu šansu i probati opet.

"Dobro smo, hvala što pitate. Između nas je sve u redu i ne trebamo savjete ni od koga", kratko je komentirala FitzGerald.

Mediji su cijelo vrijeme nagađali da će glumca supruga ostaviti zbog prevare, no on je govorio kako su i dalje zajedno. Nakon njegova javnog preljuba pojavili su se skupa u javnosti te su snimljeni kako se ljube. Mnogi su pomislili da je to samo vješti trik da bi dokazali kako je s njima sve u redu te komentirali da je West nevjeran baš poput njegova lika u seriji "Preljub".

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Perkovac - 2 Goran Perkovac - 2 Goran Perkovac - 1 Goran Perkovac - 3 +6 Goran Perkovac - 1 Zanimljivosti Golišave fotografije našeg rukometnog izbornika prije 28 godina obišle su svijet, pogledajte kako je izgledao davne 1996.!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 2 Zanimljivosti Svi badići Maje Šuput s njenog odmora iz snova, neki joj jedva prekrivaju atribute, ali pristaju joj kao saliveni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene