Od ponedjeljka

Kud puklo da puklo - Borba za milijun eura započinje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ne propustite prve epizode serije Kud puklo da puklo

Od ponedjeljka, 15.rujna na Novoj TV!

Pogledaj i ovo Biserka Hajdek - 6 "Vi ste kraljica!" Simpatična umirovljenica pozvala je Luku Nižetića na svoj specijalitet, a nakon hit-showa svi je prepoznaju na ulici: "Ljudi su se zaustavljali, čestitali"

Ovog ponedjeljka na Novoj TV počinje nova dramska dnevna serija koju smo s velikim iščekivanjem očekivali - Kud puklo da puklo! Od 15.rujna svaki dan od ponedjeljka do petka gledatelji Nove TV imaju priliku upoznati se sa živopisnim likovima poput Katarine, Kreše, Damira, Tomislava, Mile, Stipe, Ljube i brojnih drugih.

Ovako to izgleda kad djedova oporuka pomrsi sve planove...

Katarinin djed Đuro (Mate Gulin) koji je većinu života proživio kao samotnjak, oporukom ostavlja milijun eura svojim unucima Katarini (Mirna Medaković), Tomislavu (Miran Kurspahić) i Kreši (Janko Popović Volarić), ali uz uvjet da godinu dana provedu u njegovoj derutnoj kući u Oštrovcu. U slučaju da ne uspiju u tome, novac pripada selu.

Vidjet ćemo kako će Katarina reagirati nakon što upozna živopisne likove Oštrovca. Prvi dojam definitivno neće biti sjajan jer s ocem Markom ona će se ubrzo vratiti u Zagreb, i to s namjerom da se ne vrati više nikada u Oštrovac.

Marko će ondje potražiti pomoć od Denisa, jedino on može Katarinu nagovoriti da se vrati u utrku za nasljedstvo. Denis će, zainteresiran za novac, u razgovoru s Katarinom spomenuti kako bi taj novac dobrodošao njihovoj djeci. Katarina će biti ugodno iznenađena Denisovim planovima za budućnost i tu će početi njena dvojba oko povratka u Oštrovac.

Kada shvati da je Marko, iza njenih leđa, razgovarao s Denisom, posumnja u Denisova obećanja. Hoće li Katarina prekinuti s Denisom i hoće li upravo ovo biti glavni razlog njenog odlaska iz Zagreba? U ličkom selu Damira će pak Josip nagovarati da odu u Zagreb po Katarinu.

Poplavljeno selo i fizički obračun Mile i Svete

Tomislav i Krešo će perući se na bunaru, "poplaviti" selo. Ljubo i Damir, u potrazi za Hundom, raspitivat će se kod njih zašto je Katarina otišla. Vidjet ćemo po prvi puta i vidno razočaranog Damira kad shvati da postoji velika mogućnost da se Katarina neće vratiti.
Krešo i Tomislav dan će provesti u krčmi kod Ane, gdje će je Tomislav gnjaviti svojim prehrambenim navikama. Na sastanku mjesnog odbora doći će i do fizičkog obračuna Mile i Svete. Tko je na čijoj strani, saznat ćemo u jednom od prvih nastavaka serije.

Snježana u gaćama svanula na Internetu


U prvom tjednu vidjet ćemo osim Katarininog odlaska i njen povratak u selo. Prolazeći kroz lokvu vode na cesti pošpricat će sređenu Snježanu koja je krenula na "dejt" sa Damirom. Bijesna Snježana napast će Katarinu, a tko će u ovom obračunu izvući deblji kraj vidjet ćemo uskoro.

Snježana će se još jednom morati suočiti i s incidentom na Janjču jer će ju Ane dočekati sa snimkom na kojoj se vidi kako Snježana trči u gaćama po parkiralištu. Bit ćemo svjedoci burnih reakcija, a ni to nije sve - i Krešo i Tomislav će surfajući internetom naići na snimku s Janjča u kojoj su jasno prepoznali glavne aktere.

Hoće li Ane i Mile zbog ove situacije prisiliti Snježanu i Damira da se ožene? Tko će staviti lokot na bunar samo kako bi unuci napustili selo te koje nas sve peripetije očekuju u prvim epizodama dramske serije s elementima humora Kud puklo da puklo, saznat ćemo već idući tjedan!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene