''zbog toga što si ti napravio...''

Povratnik u Supertalent izazvao raspravu među članovima žirija: Nekome je ovo bilo ispod svakog nivoa, a nekome veliki napredak!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Martina Tomčić Davor Bilman Dino Radosavac - 3 Dino Radosavac - 4 Dino Radosavac - 3 Dino Radosavac - 2 Dino Radosavac - 1 Dino Radosavac - 5 Dino Radosavac - 2 +22 Dino Radosavac - 3 Galerija

Dino Radosavac rasplesao je publiku showa Supertalent i Maju Šuput, ali neke njegov polufinalni nastup nije oduševio pa je izazvao malu raspravu među članovima žirija.

Dino Radosavac vratio se u show "Supertalent" nakon četiri godine, na audiciji je izveo svoju pjesmu "Viski i tekila", kojom je rasplesao sve oko sebe, a isto je učinio i novom pjesmom koju je izveo u polufinalu.

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent kakav spoj! Pogledajte kako su članovi žirija MasterChefa iznenadili kolege iz Supertalenta, netko je bio posebno sretan što je upoznao Melkiora!

No Dino je uspio izazvati i manju raspravu među članovima žirija, a Martina Tomčić mu je pritisnula X tijekom nastupa. 

"Nakon viskija i tekile logično da je došao na hopa cupa. Ti si nama toliko zabavan, ti sam nam dio kad se opustimo, zabavimo. Pjesme su ti pitke, zabavne. Koreografija i stajling super i čini mi se da imaš veće samopouzdanje", pohvalila ga je Maja Šuput.

"Voljela bih zadržati dignitet ove emisije i nemam problem s time da me cijela nacija mrzi ako govorim istinu. Ti možeš zabavljati ljude na nekom drugom mjestu i u drugoj atmosferi, ti si svoju publiku našao. A ovo je večeras baš kao i na audiciji ispod svakog nivoa", bila je iskrena Martina.

"Pogledajte koliko je napredovao zadnje četiri godine, od ničega je danas došao da danas pjeva u polufinalu Supertalenta. I to je pokazatelj da je nešto radio i da se nešto može. Super si bio!", stala je u Dininu obrana Maju.

"Dino, zbog toga što si ti napravio nakon četiri godine kada smo te skoro popljuvali, pohvalio bih te. A ono što mi kažemo je nebitno, bitno je što kaže publika. Ako postoje ljudi koji se kao mala djeca vesele ovoj pjesmi kao i mi, bitno je da glasaju", zaključio je Davor Bilman.

"Ovo je Supertalent i žiri odlučuje što je dobro, a što nije, a ne što će se slušati u kafanama", dodala je Martina.

"Došao si i napravio pomutnju s tekstom koji je na prvu jednostavan, a zapravo je dosta složen i kompliciran, ovo je show", rekao mu je Fabijan Pavao Medvešek.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek +30 Maja Šuput Celebrity Šuput kao da je stigla s kraljevskih dvora: Pogledajte iznenađenje koje je priredila za zadnju polufinalnu emisiju Supertalenta!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju NS Acrobalance sa voditeljima - 1 Supertalent: Natjecatelju pukle hlače na stageu NS ACROBALANCE Supertalent 2022. polufinale - 3 NS ACROBALANCE Supertalent 2022. polufinale - 4 +25 NS Acrobalance - 3 Celebrity Ni nezgoda s hlačama u emisiji uživo nije ga spriječila da rasturi, a još je najbolja bila njegova reakcija!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene