Uzor svima!

Majina gesta rasplakala je simpatičnog povratnika u Supertalentu: ''Sad vidim koliku težinu ima ovaj show kad je netko Bilmana poslušao!''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Radosavac - 7 Dino Radosavac - 6 Dino Radosavac - 5 Dino Radosavac - 4 Dino Radosavac - 3 Dino Radosavac - 2 Dino Radosavac - 1 Dino Radosavac - 11 Dino Radosavac - 9 Dino Radosavac - 7 +15 Dino Radosavac - 2 Galerija

Dino Radosavac vratio se u show "Supertalent" nakon tri godine i izveo svoju pjesmu "Viski i tekila", kojom je rasplesao sve oko sebe.

Dino Radosavac u show "Supertalent" stigao je iz Vrbovca, i to ne prvi put. Naime, Dino je prije nekoliko sezona na pozornici izveo pjesmu Toše Proeskog "Igra bez granica", čime se tada baš i nije proslavio.

Pogledaj i ovo Dino Radosavac - 7 Mišljenja su podijeljena Nižu se reakcije na novog finalista Supertalenta, mnogi su uvjereni u jedno: ''Neka je i on prošao!''

''Možda me se sjećate iz prošlih sezona Supertalenta, a možda i bolje da me se ne sjećate'', izjavio je Dino prilikom svojeg predstavljanja.

Dinin život od tada se promijenio, a ispisao je i neke nove, pomalo tužne i dirljive priče.

''Nakon nastupa na Supertalentu prijašnjih godina život mi se puno promijenio, upoznao sam puno ljudi, neke i koje nisam trebao, ali dobro. Poslije Supertalenta sam upoznao i svoju pravu sestru, upoznao sam mamu, bolje da nisam. Nisu to ljudi s kojima bih ja mogao razgovarati normalno i drugačije sam odgojen, mislim da je bolje da sam posvojen'', otkrio je Dino svoju priču.

''Dino je došao k nama kad je imao 11 mjeseci. Mi smo ga prihvatili kao roditelji, djeca također, odmah kao brata, nema nikakve razlike. Jako je dobar, zanimljiv, šaljiv, ali ima i dosta ozbiljnosti'', otkrili su njegovi majka i otac koji su ga posvojili.

''Kao posvojeno dijete mislim da nema nikakve razlike, mislim da imam i neke privilegije. Miran sam mladić koji voli uživati u životu. Radim kao konobar, vikendom pjevam, igram nogomet. U zadnje vrijeme pjevam za ozbiljno, a već duže vrijeme pokušavam. Nemam strah od ovog nastupa, ali imam pozitivnu tremu, koja bi me mogla koštat. Ako nastup ne prođe dobro, ja i dalje neću stati i nastavit ću dok god ne uspijem'', zaključio je Dino.

Maja Šuput nije krila koliko joj drago što ga ponovno vidi, a on je pjevao svoju pjesmu, koja se zove ''Viski i tekila''.

Maja je cijelo vrijeme oduševljeno pjevala i plesala, ali Martina je s osmijehom rekla da je njoj to ipak malo previše. Dino je na kraju nastupa otkrio i zašto se opet prijavio na Supertalent.

''Zbog Bilmanove poruke. Napisao mi je: 'Da bi uspio, trebaš krenuti, a ti si krenuo.' Ja sam vježbao i rekao sam da ću se prijaviti i ispuniti svoje snove'', rekao je Dino.

''Sad vidim koliku težinu ima ovaj show kad je netko i Bilmana poslušao. Pjesma je ušla u uho svima i meni je toliko drago da si ti nama došao, popravio si mi večer'', rekla je Maja.

''Ovo nije neki moj smjer ni u kojem pogledu, ali uživao sam ovdje kao svi, uspio si u onome što si htio. Znamo refren i sigurno ću ga pjevati'', zaključio je Fabijan.

''Večeras si odaslao jednu iznimno važnu poruku za mentalno zdravlje svih mladih ljudi. Imaš svoj cilj, spotaknuo si se na putu prema ostvarenju svog cilja i to te možda je u prvom trenutku obeshrabrilo, ali si onda sjeo, promislio da su kamenčići spoticanja u životu tu samo da učvrstimo tu svoju odluku. Tebi su trebale tri godine da svoj cilj dovedeš kraju i ja ću ti čestitati na tome i reći bravo, možeš biti uzor mladim ljudima'', poručila mu je Martina i izmamila suze na oči.

Maja nije htjela propustiti priliku da ga zagrli nakon nastupa, pa ga je utješila jer je zaplakao nakon tri "da" i prolaska u daljnje natjecanje te mu zahvalila na dolasku.

"Bio si super", poručila mu je toplo Maja dok ga je grlila.

  1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Lopez, Supertalent - 1 Maria Lopez, Supertalent - 2 Maria Lopez, Supertalent - 3 Maria Lopez, Supertalent - 4 +23 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Šuput oprala kolegu zbog kojeg nije uspjela doći do riječi, bome se brzo opustio: "Melje, to ne možeš pričat"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent +27 Maja Šuput Celebrity Kostimić Maje Šuput nešto je najneobičnije što smo na njoj dosad vidjeli, nogavice su ovdje posebna priča!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene