"Ne boji se pokazati, sviđa mi se"

Bivša seks-bomba objavila video bez uređivanja pa pokazala kako njezino tijelo stvarno izgleda u 62. godini!

Demi Moore Demi Moore Demi Moore/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore Demi Moore i Melanie Griffith - 5 Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 Demi Moore - 2 Demi Moore - 2 Demi Moore - 4 Demi Moore - 6 Demi Moore i Bruce Willis s djecom - 1 Demi Moore i Bruce Willis s djecom - 2 +20 Demi Moore - 3 Galerija

Demi Moore objavila je na Instagramu video u kojem pozira u bikiniju pa izazvala divljenje svojih pratitelja koji su poželjeli izgledati kao ona.

Holivudska glumica Demi Moore objavila je na Instagramu video s obiteljskog odmora u Meksiku, a ono što je svima ukralo pažnju je njezino mladoliko tijelo kojim se može pohvaliti u sedmom desetljeću života.

61-godišnja Demi u videu nosi bikini leopard uzorka dok trčkara i pozira na plaži, a pridružile su joj se i 35-godišnja kći, 32-godišnja Scout, 30-godišnja Tallulah te obiteljski prijatelji Patrick Hilgårt i Eric Buterbaug.

"Obiteljska zabava na suncu!", napisala je Demi uz video.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

"Sviđa mi se ova pozitiva, svi su prekrasni i ne boje se pokazati svoja tijela", "Gospođo Moore, ti si nam inspiracija", "Demi izgleda sjajno", "Možemo li porazgovarati o tome kako Demi ima bolju fizionomiju tijela nego većina 20-godišnjih djevojaka?", "Želim ovakav trbuh kad budem imala 61", "Želim izgledati kao Demi kad ostarim, wow", neki su od komentara glumičinih pratitelja.

Inače u javnosti se već neko vrijeme nagađa da se Demi podvrgnula estetskim zahvatima, ona o tome ne govori, no priča se da navodno koristi filere i botoks. Glumica, koja je 90-ih godina bila seks-simbol, prošle je godine postala baka, nakon što je njezina kći Rumer, koju ima iz braka s glumcem Bruceom Willisom, rodila djevojčicu Louettu Isley Thomas. Osim Rumer bivši supružnici zajedno imaju i blizanke Tallulu i Scout, a nakon rastave ostali su u dobrom odnosu te se Demi danas odlično slaže s Bruceovom novom suprugom Emmom Heming.

Prvi suprug bio joj je glazbenik Freddy Moore, s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda zadržala je njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brucea Willisa, s kojim je dobila tri kćeri, a razveli su se 2000. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ashton Kutcher, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga zapravo nije imala ozbiljne veze.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Gibonni - 11 Gibonni - 8 Gibonni - 9 Martin Kosovec - 2 +33 Martin Kosovec - 3 Celebrity Gibonni zapjevao pred 40 tisuća ljudi u Maksimiru, a pridružio mu se i mladić o kojem priča cijela Hrvatska!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Novak Đoković na Severininu koncertu - 5 Novak Đoković na Severininu koncertu - 4 Novak Đoković na Severininu koncertu - 2 Novak Đoković na Severininu koncertu - 1 +25 Jelena i Novak Đoković - 1 Celebrity Novak Đoković se rasplesao na Severininu koncertu u Dubrovniku, gledao ju je pokraj pozornice: "Ukrao je show!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene