"Svaka čast!"

Danijela pokazala rezultate odlaska u teretanu: "Kad te vidim Danči, daješ mi gorivo!"

Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela i Ella Dvornik Danijela Dvornik sa sestrom Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik +19 Danijela Dvornik Galerija

Danijela Dvornik na svom je Instagramu s pratiteljima podijelila načine kako radi na sebi te što je to pokreće u fizičkom i psihičkom smislu.

Udovica legendarnog Dina Dvornika i influencerica Danijela Dvornik često javno dijeli trenutke i savjete iz privatnog života.

Sada je 57-godišnjakinja s pratiteljima podijelila u čemu je to ustrajna te što je pokreće u fizičkom i psihičkom smislu. 

"I tako... jutro je započelo radom na sebi i baš sam ponosna na sebe. Čvrsta sam i postojana, ali bez upornosti ništa. Moram vam priznati da je moje vježbanje stup moje stabilnosti, kako fizičke, tako emocionalne i da mi je to postalo nužno poput vode. Jednostavno sve je bolje nakon treninga", zaključila je Danijela u opisu objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Danijelini pratitelji odmah su pohrlili u komentare. 

"Kad te vidim Danči, daješ mi gorivo", "Ženo, prelijepa si", "Ma bravo", "Svaka čast", pisali su.

Kako vam Danijela izgleda za svoje godine?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Podsjećamo, Danijela se nedavno pohvalila što je to promijenila u svom životu, a više o tome pročitajte OVDJE.

Pogledaji ovo Danijela Dvornik - 1 Celebrity Danijela Dvornik pohvalila se čega se odrekla u životu: ''Prošlo je punih pet mjeseci...''

Pogledaji ovo Danijela Dvornik Celebrity Pogledajte kako izgleda sestra Danijele Dvornik koju rijetko pokazuje, a pohvalila se i majkom!

Pogledaji ovo Danijela Dvornik - 3 Nekad i sad Pogledajte kako je Danijela Dvornik izgledala s 22 godine, te 1989. udala se za Dina koji je ovu fotku i zabilježio

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Janović Rod Stewart, Liam Stewart Nicole Artukovich i Liam Stewart Nicole Artukovich - 6 +16 Nicole Artukovich - 5 Celebrity Svjetska elita uskoro stiže u hrvatski turistički biser, a Dnevnik Nove TV doznaje sve detalje!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin - 4 Macaulay Culkin - 1 Macaulay Culkin - 5 Macaulay Culkin - 6 +28 Macaulay Culkin - 7 Nekad i sad Nekad najpoznatiji dječji glumac jedva se spasio od ovisnosti, a nove paparazzo fotke najbolje pokazuju u kakvog se čovjeka pretvorio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene