Izgubio je i prijatelja

Frontmen omiljenog domaćeg benda progovorio o ozbiljnim zdravstvenim problemima i operaciji na kojoj je završio: "Oporavak je dug"

Danijel Banić Danijel Banić Marko Lukunic/Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Baruni - 4 Baruni - 3 Baruni - 2 Baruni - 1 Danijel Banić Danijel Banić Danijel Banić Miroslav Škoro i Danijel Banić Danijel Banić +0 Danijel Banić Galerija

Danijel Banić iz Baruna progovorio je o problemima sa zdravljem koji su ga usporili pri povratku na domaću glazbenu scenu.

Naš popularni tamburaški sastav Baruni vraća se na domaću scenu, i to nakon četiri godine pauze, što je razveselilo njihove brojne obožavatelje, koji sada čekaju i nove hitove.

Pogledaj i ovo Baruni - 4 Sjećate se njih? Baruni se vraćaju na scenu i otkrivaju na što su sve bile spremne njihove obožavateljice: "Roditelji su ju micali ispred kuće"

U povratku ih je usporila pandemija koronavirusa, smrt bubnjara Miroslava Budanka-Ajzića, ali i zdravstveni problemi frontmena Danijela Banića, o čemu je on progovorio ovih dana.

"Svi znamo da je došla pandemija, koja je zaustavila gotovo sve, a najviše glazbenike i ugostitelje. Koncerata više nije bilo, a te dvije godine trajale su kao vječnost. No pola godine prije same pandemije imao sam zdravstvenih problema koje sam, na sreću, uspješno riješio. Dobio sam četiri premosnice. Zahvaljujući vrhunskom kardiokirurgu prof. Hrvoju Gašparoviću i njegovu stručnom timu, kojima sam iznimno zahvalan, danas sam kao nov. Jedino je oporavak trajao nešto dulje, tako da se već ušlo u samu pandemiju. Osim toga, nedugo nakon njezina početka zauvijek nas je napustio naš prijatelj i bubnjar Miroslav Budanko-Ajzić, kojeg je zahvatila teška bolest i brzo nam ga uzela. Sve to prolongiralo je ovaj naš povratak i, dok su naši kolege glazbenici već počeli održavati koncerte, mi smo još neko vrijeme planirali što i kako dalje", ispričao je Danijel u razgovoru za Večernji list.

"Dobro mi došla, stara ljubavi" i "Kada Sava krene prema Brodu" samo su neki od bezvremenskih hitova Baruna, a onaj "Neka pati koga smeta" ostao je posebno zapamćen kao navijačka himna Svjetskog nogometnog prvenstva 1998. godine.

"Došli smo u studio usred noći oko 3-4 sata, odmah snimka, snimanje spota, odmah su se išli štampati CD-ovi i navečer je bila prezentacija pjesme i spota u Dnevniku. Prime time i naša stvar. To je bilo nešto izvanzemaljski", izjavio je Danijel nedavno u IN magazinu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Atraktivna Hrvatica pokazala bujnu stražnjicu nasred ulice u Miamiju, a zbog ovakvih je izdanja i postala svjetska senzacija!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger - 1 Nicole Scherzinger - 3 Nicole Scherzinger - 2 Nicole Scherzinger - 5 +18 Nicole Scherzinger - 1 Celebrity S raskošnog poprsja božice ljepote nije bilo lako skrenuti pogled, jedva je sve pospremila u tijesni korzet

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene