Uhvaćena!

Tko bi joj rekao da je nedavno proslavila 50. rođendan: Omiljena glumica pokazala tijelo u bikiniju!

Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Instagram) Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Instagram) Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Instagram) Courteney Cox (Foto: Getty Images) Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) +0 Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Galerija

Courteney Cox i Jennifer Aniston slavile su rođendan na plaži u Cabou gdje su pokazale top formu.

Jedna od omiljenih američkih glumica Jennifer Aniston koja je ove godine proslavila 50. rođendan, pokazala je kako još uvijek zamamno izgleda u minijaturnom bikiniju i top formu na kojoj joj itekako mogu pozavidjeti mnogo mlađe kolegice.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji - 2 jedni od najbolje plaćenih tv glumaca Kako su "Prijatelji" nastavili karijere nakon serije koja im je promijenila život? Evo tko je od njih danas najbogatiji, a tko je nešto manje uspješan!

Jennifer je svojom senzacionalnom pojavom plijenila pažnju na proslavi 55. rođendana najbolje prijateljice Courteney Cox u San Lucasu u Cabu. Dame su se zabavljale u luksuznom smještaju pored oceana i upijale zrake sunca u kupaćim kostimima. Na istom su mjestu proslavile i Jenniferin rođendan u veljači, koja danas izgleda bolje nego ikad i sretnije unatoč činjenici što je sama. Njoj blizak izvor potvrdio je za magazin People kako glumica ne izlazi s nikim te je općenito sretna i ispunjena poslom.

Lošom linijom ne može se pohvaliti ni Courtney koja je povodom rođendana na svom profilu na Instagramu objavila zajedničku fotografiju s Jennifer i Lisom Kudrow.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

"Kakva sam ja sretnica što mogu proslaviti rođendan s njih dvije? Volim vas djevojke, jako puno", napisala je uz objavu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +4 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Celebrity Je li ovo najprovokativnija fotografija koju je naša zgodna voditeljica dosad objavila?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene