nisu se uspjeli sakriti

Jedan od najpoznatijih svjetskih bendova u tajnosti stigao u Hrvatsku! Vratili su se u svoj omiljeni grad, a poznato je i zašto

Članovi Iron Maidena u Splitu - 6 Članovi Iron Maidena u Splitu - 6 Ivana Ivanović/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Članovi Iron Maidena u Splitu - 1 Članovi Iron Maidena u Splitu - 2 Članovi Iron Maidena u Splitu - 3 Članovi Iron Maidena u Splitu - 4 Članovi Iron Maidena u Splitu - 5 Članovi Iron Maidena u Splitu - 6 Bruce Dickinson Paul Bruce Dickinson, Iron Maiden Paul Bruce Dickinson, Iron Maiden Paul Bruce Dickinson, Iron Maiden +18 Bruce Dickinson Galerija

Članovi Iron Maidena u tajnosti su stigli u Split gdje će se pripremati za nadolazeću svjetsku turneju "The Future Past Tour 2023".

Članovi legendarne heavy metal grupe Iron Maiden vratili su se u Lijepu Našu.

Pogledaj i ovo Bruce Dickinson Još malo! Iron Maideni snimljeni u pauzi velikih priprema, pogledajte kako se opuštaju u Splitu!

Maideni su ponovno odabrali Split kao lokaciju na kojoj će se pripremati za turneju "The Future Past Tour 2023" koja počinje 28. svibnja koncertom u Ljubljani, javljaju fotoreporteri Pixsella koji su ih snimili ispred njihovog autobusa.

Njihov dolazak u Hrvatsku odvio se u tajnosti. Maideni su u Splitu drugu godinu zaredom iznajmili dvoranu Lora na Poljudu za probe.

Iron Maiden je prošle godine u svibnju u sklopu turneje "Legacy Of The Beast World Tour 2022" nastupio u zagrebačkoj Areni. Ove godine, na žalost brojnih fanova, neće nastupati u Hrvatskoj.

Na nadolazećoj turneji će im se pridružiti i ovogodišnji predstavnici Njemačke na Eurosongu, bend Lord Of The Lost.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iron Maiden (@ironmaiden)

Maideni su dvaput nastupali u Splitu i čini se da su se tada zaljubili u grad pod Marjanom. Prvi put su svirali na Poljudu 2008. godine, a zatim su 2016. imali koncert u Spaladium Areni.

Frontmen benda Bruce Dickinson prošle je godine u Splitu snimljen i u dresu Hajduka. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus i Dino Goleš - 2 +4 Valentina Baus Celebrity Pogledajte snimku urnebesnog trenutka iz Dnevnika Nove TV koji je nekima možda promaknuo: "Našao malo vremena za razgibavanje!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima - 1 Adriana Lima - 2 Adriana Lima - 3 Adriana Lima - 4 +15 Adriana Lima - 5 Celebrity Velika transformacija ljepotice koja je harala modnim pistama mnoge je ostavila u šoku, njezino drugačije lice ostavlja upitnike iznad glave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene