Opet će na sud

Guzman: 'Zbog tvog pušenja trave Royalty ima astmu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Majka njegovog djeteta Nia Guzman tražit će od suda nekoliko stvari, jer, čini se, baš se okomila na njega.

Problematični pjevač Chris Brown je opet u problemima. Čini se kako je on pravi magnet za probleme, ako ih ne izaziva sam, onda to za njega napravi netko drugi. Ovaj put na piku ga ima majka njegovog djeteta koja je na Chrisov račun uputila ne baš naivne kritike.

Pogledaj i ovo Elton John (Foto: AFP) Zamjerili su im se Zabranjen im ulazak u zemlju: Ovim zvijezdama ni slava ni bogatstvo nisu pomogli s vlastima

Nia je izjavila kako je Chris kriv što Royalty ima astmu jer je tijekom cijele njezine trudnoće pušio travu i cigarete i tako je izložio pasivnom pušenju. Uz to tvrdi kako je Brown ovisnik o cigaretama i travi. Nagalasila je i to kako djete smrdi po dimu svaki put kada se vrati kući s boravka kod oca. Ona sad traži od suda da natjera Chrisa da unajmi dadilju koja bi uz djete bila 24 sata ili da mu sud oduzme pravo da viđa djete.

Isto tako Guzman od suda traži da Chrisa natjera na testiranje na drogu, ali i to da u blizni kćerke ne smije pušiti, piti ili konzumirati drogu.

Nia od Chrisa prima 2,5 tisuća dolara alimentacije, ali sada traži da se taj iznos poveća na 16 tisuća mjesečno. Briga za djete ili korištenje situacije? Budimo realni kada bi nam trebalo 113 tisuća kuna mjesečno za jedno djete, tko bi uopće imao djecu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene