Do toga je došlo...

Charles Pearce tuži Ellu Dvornik, spore se oko nečega što im je prije dvije godine bila ogromna radost!

Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Facebook 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Charles Pearce i Ella Dovrnik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce - 3 Ella Dvornik i Charles Pearce - 4 Ella Dvornik i Charles Pearce - 7 Ella Dvornik i Charles Pearce - 5 Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 2 +18 Charles Pearce Galerija

Charles Pearce tuži Ellu Dvornik zbog kuće u Balama u koju su se preselili 2021. i traži svoj udio.

Priča o razvodu naše blogerice i influencerice Elle Dvornik i Charelesa Pearcea dobila je novi nastavak nakon što se pročulo da je on tuži zbog kuće koju su prije nekoliko godina zajedno kupili u istarskim Balama.

Prema zemljišnim knjigama Ella je upisana kao jedina vlasnica i kuća glasi samo na nju, a sada je zabilježeno da ju je Charles tužio zbog udjela u njoj, prenose 24 sata.

"Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine", stoji u zabilježbi te se navodi da kuća ima 124 kvadratna metra, dvorište od 551 kvadratna metra, to jest da ukupna kvadratura kuće iznosi 675 kvadratnih metara.

Charles i Ella s kćerima su se u Bale preselili 2021. godine, zbog čega nisu krili sreću i na društvenim su se mrežama često javljali iz kuće i otkrivali koliko im je tamo lijepo.

''Kad sam se selila, mislila sam se što sam napravila i kako ću ja sad u tako malom mjestu, a onda sam skužila da smo Charles i ja stalno kod kuće, da nam je sve blizu, radimo od kuće, imamo onaj mali skuter. S njim idem na poštu, u dućan, nema gužve, nema redova, nema čekanja i toliko sam smirenija'', izjavila je Ella prije dvije godine za IN magazin.

Nakon što je potvrdila da se ona i Charles razvode, Ella se na Instagramu nedavno oglasila i o medijskim napisima koji su kružili o tome te je ukazala na neke netočne informacije.

"I dalje živimo tamo. I dalje smo službeno u braku. I nikako da čovjeku pogodite godine", rekla je tada, no čini se kako to više neće biti slučaj.

Par je zajedno proveo deset godina, od čega četiri u braku. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a vijest o razvodu Ella je potvrdila nakon višemjesečnih šuškanja.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole - 4 Joško Čagalj Jole - 3 Jelena Rozga, Jole Joško Čagalj Jole - 3 +17 Joško Čagalj Jole Celebrity Jole se na društvenim mrežama pohvalio svojom kćeri koja je zbilja prava ljepotica, imao je i povod: ''Moja princeza''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea i Grigor Dimitrov - 2 Madalina Ghenea i Grigor Dimitrov - 1 Madalina Ghenea - 4 Madalina Ghenea - 3 +26 Madalina Ghenea - 2 Celebrity Ljepotica iz Slatine ostavila svjetski poznatog sportaša na brutalan način, šuška se o mogućim razlozima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene