Predomislila se

Sa samo 19 godina odbila je milijunaša jer ju jednom stvari nije impresionirao, a sada se od njega ne odvaja!

Calvin Harris i Vick Hope Calvin Harris i Vick Hope Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Calvin Harris i Vick Hope - 3 Calvin Harris i Vick Hope - 2 Calvin Harris i Vick Hope - 1 Calvin Harris i Vick Hope - 3 Calvin Harris i Vick Hope - 2 Calvin Harris i Vick Hope - 1 +0 Calvin Harris i Vick Hope Galerija

Calvin Harris i Vick Hope snimljeni su na odmoru u Španjolskoj gdje su ih snimili paparazzi na jednoj od plaža.

Jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a Calvin Harris snimljen je kako uživa u trenutno mu najdražem društvo, onom njegove nove djevojke Vick Hope od koje se rijetko kad odvaja.

Pogledaj i ovo Calvin Harris (Foto: Getty Images) Nešto skroz drugačije! Omiljeni milijunaš među glazbenicima sad se bavi potpuno drugačijim poslom, a nije ga bome lako ni prepoznati s novim imidžem!

38-godišnja Calvin i 32-godišnja Vick snimljeni su na plaži u španjolskoj Formenteri, gdje su pažnju plijenili tijelima u top formi, a čak im ni pažnja paparazza koje su privukli nije puno smetala. 

Glasine o njihovoj vezi krenule su nakon što je Vick prije nekoliko mjeseci posjetila Calvina na njegovoj farmi na Ibizi. Prema pisanju stranih medija ljepotica je slavnog DJ-a odbila kada je imala 19 godina i on nije bio toliko popularan, i to zato što nije bila impresionirana njegovim izgledom.

Čini se da se nakon desetak godina ipak predomislila pa golupčići uživaju u novoj ljubavi i više se ne skrivaju. Iako vezu zasad službeno nisu komentirali, njihove najnovije fotografije i više su nego dovoljno dobra potvrda.

Calvin je prije nekoliko mjeseci navodno odlučio napraviti potpuni zaokret u svom životu i karijeri i to kako bi postao farmer nakon što je kupio farmu od 138 hektara.

Prema pisanju magazina The Suna 38-godišnji Calvin odlučio se maknuti od života pod reflektorima i odabrati onaj mirniji način i to nakon što je prodao svoje dvije vile po cijeni od nekoliko milijuna funti u Los Angelesu 2020. godine. Imanje koje je kupio je zapravo najveća organska farma na Ibizi koja proizvodi sve, od povrća i jaja do vina i takozvanih proizvoda od farme do stola, a nudi i mogućnost organiziranja raznih događaja pa čak i vjenčanja.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Berkley Elizabeth Berkley Elizabeth Berkley (Foto: Profimedia) Elizabeth Berkley +16 Elizabeth Berkley (Foto: AFP) Nekad i sad Kontroverzni film iz 90-ih donio joj je status seks-simbola, ali i zapečatio karijeru, a danas je neprepoznatljiva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene