Opa!

Ne ljubi samo glumicu koju podsjeća na njegovu majku? Zgodni Britanac snimljen s misterioznom plavušom

David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Phoebe Torrance (Foto: Instagram) Phoebe Torrance (Foto: Instagram) Phoebe Torrance (Foto: Instagram) +0 Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Galerija

Brooklyn Beckham snimljen je u društvu plavokose djevojke čije ime zasad nitko ne zna.

Najstariji sin umirovljenog nogometaša Davida i modne dizajnerice Victorije Beckham, 20-godišnji Brooklyn ponovno puni naslovnice svjetskih medija i to nakon što se pojavila vijest da je u vezi s 25-godišnjom glumicom Phoebe Torrance, no čini se kako ona nije jedina koju je ljubio u posljednje vrijeme.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Ima se, može se! Evo koliko je David Beckham izdvojio za rođendan svoje voljene Victorije, pobrinuo se za posebna iznenađenja da je razveseli!

Naime, nešto ranije ovog mjeseca Brooklyn je viđen kako se druži s misterioznom plavokosom djevojkom, s kojom se pojavio na jednoj zabavi u Beverly Hillsu. Fotografi su ih uhvatili zajedno, a ostali su sve do kraja zabave dok su im prijatelji otišli ranije.

Zgodna djevojka bila je odjevena u ultrakratku crnu suknju i oversized jaknu, a u društvu s mladim Britancem je itekako plijenila pažnju.

Njihove fotografije pogledajte ovdje.

U međuvremenu američki su mediji prenijeli vijest da je Brooklyn u vezi s Phoebe koja neodoljivo podsjeća na njegovu majku Victoriju, a čak je radila i kao njezina dvojnica što je svima pomalo bizarno.

Njemu bliski izvori navode kako je par izašao na nekoliko spojeva, a navodno ga zbog Phoebine sličnosti s Victorijom čak i prijatelji zadirkuju.

"Pomalo je bizarno, ako je pogledate s jedne strane stvarno izgleda doista kao njegova majka Victoria. Nekoliko prijatelja ga je zadirkivalo zbog toga ali Brooklyn je uvjeren kako u tome nema ničeg "edipovskog". No, Phoebe je svojim prijateljima otkrila kako je nekoliko puta u vrijeme studentskih dana radila kao dvojnica Victorije Beckham, kako bi mogla otplatiti troškove studija. Tada vjerojatno nije ni pomišljala da će ju jednog dana i doista upoznati", izjavio je njoj blizak izvor za Daily Mail.

Inače, o Brooklynu se posljednjih mjeseci pisalo zbog turbulentne veze s manekenkom Hanom Cross i to zbog učestalih svađa i konačnog prekida zbog čega su njegovi roditelji odahnuli. Mnogi su i Hanu uspoređivali s Victorijom tvrdeći da ih neodoljivo podsjeća na nju.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) Kim Kardashian (Foto: KimKardashianWest.com) +8 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Zanimljivosti Bujna diva nestvarnih proporcija i ogromnog bogatstva nekoć je bila tek tinejdžerica željna slave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene