Grudi ubojice!

Ova vatrena Španjolka ljubiteljica je adrenalinskih motoutrka, ali i golišavih selfija koji mute razum

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Seksi Španjolka Eva Padlock Instagram je model i influencerica, no prije svoje internetske slave bila je poznata i kao "motokraljica".

Instagram je prepun influencerica, ljepotica i modela, a jedna od dama koje su uspjele iz golišavih selfija stvoriti pravi biznis jest i seksi Španjolka Eva Padlock, koja je san svakog muškarca. 

Zanosna crnka ubojitih oblina i vitkog struka svakodnevno svojim dekolteima oduševljava više od milijun pratitelja. 35-godišnja Eva inače je dizajnerica interijera, ali je zaključila da mnogo više može zarađivati objavljivanjem fotografija svog savršenog tijela, pa se danas bavi modelingom, a smatraju je i jednom od utjecajnijih španjolskih influencerica. 

Početak slave ljepotica duguje svojem sudjelovanju u organizaciji motoutrka na kojima je nosila kišobrane vozačima, a nije prošlo dugo dok ju mediji nisu zamijetili. Zahvaljujući seksi opravicama postala je znana kao "motokraljica". 

Osim tog nadimka, stekla je i naziv "Monster Girl" jer je promovirala istoimeno energetsko piće na utrkama. Na jednom takvom događaju zanosnu Evu zamijetio je fotograf Sports Illustrateda i tada je započela njezina priča. Očekivano, odmah je završila na naslovnici slavnog časopisa i razbuktala maštu milijuna muškaraca diljem svijeta. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@fashionnova 👙💦 #tropical #bikini 🌴☀️🌴 #1 or #2? #sunday 😘😘

Objavu dijeli ➰Eva Padlock➰ (@evapadlock)

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) +0 Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Za njom je ludovala Angelina, Madonna joj plaćala letove zbog seksa, a ona danas voli samo jednu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene