pa iste su!

Poznate splitske blizanke privukle su pozornost u rijetkom zajedničkom izlasku, tvrde i da imaju telepatsku vezu: "Osjetila sam sestrine trudove!"

Ana i Nada Bučević Ana i Nada Bučević Željko Hladika/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Nada Bučević Ana i Nada Bučević Ana i Nada Bučević Ana i Nada Bučević Nada Bučević Nada Bučević Ana i Nada Bučević Ana i Nada Bučević Ana i Nada Bučević Ana Bučević i Marko Nikolić +11 Ana Bučević i Marko Nikolić Galerija

Blizanke Ana i Nada Bučević plijenile su poglede u rijetkom zajedničkom pojavljivanju u javnosti.

Splitska motivacijska govornica Ana Bučević sa suprugom Markom Nikolićem slavila je na promociji njegova novog albuma "Dođi da te volim", koja je okupila brojna poznata lica.

No jedno je svakako bilo poznatije od ostalih, a radi se o Aninoj sestri blizanki Nadi Bučević, koja je prva započela s YouTube karijerom motivacijskog govorništva.

Anu i Nadu rijetko imamo priliku vidjeti zajedno u javnosti, no sestre su inače jako bliske.

Kada su u veljači proslavile 45. rođendan, Ana je Nadi uputila dirljivu čestitku na Instagramu.

"45 godina zajedno! Kažu oni što ne znaju da je ipak više. Još skoro cijelu jednu godinu više smo zajedno. I prije nego što smo udahnule prvi dah života, mi smo bile zajedno. Za ruke smo se uhvatile već u maminu trbuhu kada su nam srca kucala kao jedno, pa smo već dolaskom na ovaj svijet napravile svima iznenađenje! Odluka da dođemo zajedno na ovaj svijet najbolja je odluka koju smo ikada donijele! 45 godina kroz život koračamo kao najbolje prijateljice! Svake godine moj si najveći rođendanski dar! Ako će itko išta moći reći o nama, to će biti: 'E, ove dvije su život živjele!' Sretan nam još jedan rođendan, ljubavi moja!" napisala je Ana uz zajedničke fotografije s Nadom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 💕Aɴᴀ Bᴜčᴇᴠɪć Nɪᴋᴏʟɪć 💕 (@safariduha)

Ranije su progovorile i o svojoj telepatskoj vezi.

"Ima ih toliko da ne znam koju bih prije ispričala. Možda je najzanimljivija ta da sam Nadi deset dana prije termina porođaja javila da će taj dan roditi. Vozila sam kući s pilatesa i u vožnji osjetila trudove. Važna je činjenica da sam ja prije toga rodila na carski rez i ne znam kako trudovi izgledaju, a osjetila sam ih. Nazvala sam je oko 10:30 i rekla: 'Seko, danas ćeš roditi, imam trudove.' U 12 Nada je dobila trudove i taj dan stigla je njezina prva djevojčica. Kad je rađala, točno sam osjetila trenutak kad je rodila. Znala sam! Točno sam osjetila trenutak kad je sve završilo. I da, stvorila sam se kraj nje u rodilištu pet minuta nakon poroda", ispričala je Ana za Story.

Inače, Ana se u veljači prošle godine udala za srpskog glazbenika Marka Nikolića, a iza sebe ima dva propala braka u kojima je dobila troje djece.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 +27 Aleksandra Prijović - 2 Celebrity Tko je srpska megazvijezda koja je najavila i treći koncert u Areni? Odrasla je u Hrvatskoj, a udala se u vrlo poznatu obitelj!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos i Marko Grubnić - 14 +26 Marko Grubnić i Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos objavila video u kojem je njezina kratka haljinica otkrila previše: ''Ovo će mi biti na repeat cijeli dan''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene