Što se tu događa?

Jedna od najljepših domaćih glumica u izlasku s bivšim mužem, držali su se za ruke i nisu skidali osmijeh s lica!

Sanja Vejnović Sanja Vejnović Josip Regović/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović - 1 Sanja Vejnović Sanja Vejnović - 2 In Magazin: Sanja Vejnović IN magazin: Sanja Vejnović Sanja Vejnović 2016. godine +8 Sanja Vejnović 2012. godine Galerija

Sanja Vejnović i Goran Mećava bili su u braku 30 godina i razveli su se 2015., a sada su došli na jedan događaj držeći se za ruke.

Brojni poznati okupili su se na ljetnom partyju Cover Magazina u Zagrebu, a najviše pozornosti privukli su bivši supružnici Sanja Vejnović (61) i Goran Mećava (64).

Iako su se razveli 2015. godine, ostali su u dobrim odnosima i često se zajedno pojavljuju na događajima, a ovoga su puta čak pozirali fotografima držeći se za ruke i nasmiješeni od uha do uha.

Par je bio u braku 30 godina, a upoznali su se na snimanju filma "O pokojniku sve najljepše" 1984. godine. Zajedno imaju dvoje djece, kćer Martu Evu i sina Andreja.

Inače, Vejnović opravdano slovi za jednu od naših najljepših glumica, a 2012. godine završila je na listi priznate filmske internetske stranice IMDb među najljepšim glumicama svijeta starijima od 40 godina.

Ranije ove godine u IN magazinu potvrdila je i da nije imala nikakve estetske zahvate.

"Ne, uopće mi nije ni došlo! To zvuči kao da sam ja protivnik filera. Nisam protivnik, stvarno neka svatko radi što hoće, ali ja nemam potrebu mijenjati svoje lice. Ja svoje lice volim i tu počinje priča. Ja volim svoj oblik usana, nosa, lica, obraza, bora na čelu, bora oko očiju, meni je to sve super. Ja sam si s time zgodnija i šarmantnija i svaka dob nosi svoje. Naravno da s 20 godina nisam imala nijednu boru, s 30 malo, s 40, 50 da... I to je to. To je moj život! Uzalud ti popravci i pretjerana njega ako ti nisi u sebi zadovoljan i to je neka filozofija koju svi ponavljaju, ali je u osnovi točna", kazala je Sanja.

Iza nje je i više od 40 godina bogate karijere, tijekom koje je ostvarila uloge u brojnim domaćim filmskim, televizijskim i kazališnim ostvarenjima.

"Larin izbor", "Kud puklo da puklo" i "Čista ljubav" samo su neke od popularnih serija u kojima smo je imali priliku gledati, a posljednjih se godina posvetila i svojoj drugoj velikoj ljubavi - kuhanju, te je izdala i kuharicu "Iz moje kuhinje, s ljubavlju".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić +25 Petar Grašo i Nina Badrić Celebrity Grašo tijekom promocije Danijeline knjige potvrdio vijest koja je obradovala njegove obožavatelje: "Ćaća i mater!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mirela Rupić i kći Lana Lourdes, 2008. godina Mirela Rupić i kći Lana Lourdes, 2008. godina Mirela Rupić i kći Lana Lourdes Mirela Rupić i kći Lana Lourdes +15 Mirela Rupić Nekad i sad Rodila je kćer našem oženjenom glumcu, koju on ispočetka nije htio priznati, no priča je ipak dobila sretan kraj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene