Sjećate se nje?

Plijenila je pozornost kao atraktivna suradnica Milana Bandića, a sada se opet našla u fokusu zbog luksuza u kojem uživa!

Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović +10 Mateja Vukmirović Galerija

Mateja Vukmirović pohvalila se idiličnim obiteljskim prizorima sa Sljemena, no pozornost je ukrao luksuzni automobil.

Mateja Vukmirović, jedna od nekoć najbližih suradnica Milana Bandića i bivša glasnogovornica njegove stranke Bandić Milan 365 - Stranke rada i solidarnosti, opet se našla u fokusu javnosti.

Mateja je na svojem Instagramu objavila fotografije sa Sljemena, gdje je sa suprugom Filipom i njihovim sinom Kaelom, koji se rodio prošle godine, uživala na snijegu.

Pogledaji ovo Mateja Vukmirović (Foto: Boris Mataković) Celebrity Bandićeva glasnogovornica u ulozi manekenke: Atraktivna crnka nosila je haljine naše dizajnerice

Mateja je pozirala u bijelom krznenom kaputu i sa šubarom na glavi te je za svoj izgled dobila brojne komplimente, no mnogima je pozornost ukrao i njezin luksuzni bijeli automobil.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mateja Vukmirović (@ma_teya)

Mateju na Instagramu prati više od 18 tisuća ljudi, a na društvenoj mreži najčešće se hvali svojim stajlinzima te dijeli i posebne trenutke iz privatnog života.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mateja Vukmirović (@ma_teya)

Trenutačno je predsjednica mjesnog odbora Luka u sklopu Sesveta, a povremeno nosi revije domaćih dizajnera. Prije 15 godina je sudjelovala i na izboru za Miss Alpe Adria Hrvatske, gdje je ponijela titulu Miss Press.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Komentar Maida Hećimovića Severina Severina - 2 Severina - 7 +26 Severina - 5 Celebrity Pogledajte cijeli komentar pjevača koji ima troje djece na situaciju u kojoj se Severina opet našla: ''Ovo je nehumano, kad bi se dogodilo da se raziđem sa suprugom...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nurgul Yesilcay - 20 Nurgul Yesilcay - 21 Nurgul Yesilcay - 19 Nurgul Yesilcay - 18 +25 Nurgul Yesilcay - 17 Celebrity Zovu je turskom Monicom Bellucci, a lijepoj glumici na društvenim mrežama nije problem pokazati ni kako izgleda bez trunke šminke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene