Nerazdvojni su

Slavni milijarder nakon bolnog razvoda ponovno ljubi, osvojila ga je 7 godina mlađa dama koju dobro zna!

Bill Gates Bill Gates Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Gates i Paula Hurd - 2 Bill Gates i Paula Hurd - 1 Bill Gates Bill Gates i kćer Phoebe Gates - 4 Bill Gates i kćer Phoebe Gates - 3 Bill Gates i kćer Phoebe Gates - 2 Bill Gates i kćer Phoebe Gates - 1 Bill Gates i kćer Phoebe Gates Bill Gates (Foto: Getty Images) +0 Bill Gates (Foto: Getty Images) Galerija

Bill Gates je u sretnoj vezi Paulom Hurd i to navodno već više od godinu dana, što su dosad uspješno skrivali.

Čini se kako je trenutačno drugi po redu najbogatiji čovjek na svijetu, 67-godišnji Bill Gates pronašao novu ljubav sa 60-godišnjom Paulom Hurd, ekskluzivno otkriva Daily Mail.

Pogledaj i ovo Bill Gates (Foto: Getty Images) Tuguje poslije razvoda Bill Gates potpuno shrvan otvorio dušu: ''Ostao sam sam u vili s 18 kupaonica''

Billa je u potpunosti osvojila udovica bivšeg izvršnog direktora i predsjednika Oraclea Marka Hurda, koji je preminuo u dobi od 62 godine 2019. nakon borbe s rakom, a vijest o novoj ljubavi potvrdio je njihov zajednički prijatelj.

"Oni su nerazdvojni. Zajedno su više od godinu dana, nju su uvijek opisivali kao tajanstvenu ženu, ali za njihov najuži krug nije misterij da su u romantičnoj vezi. Paula je nekada i sama bila direktorica, a sada se bavi organizacijom događanja i filantropistica je", otkrio je njihov prijatelj za Daily Mail.

Paulin pokojni suprug, koji je većinu svoje karijere proveo u tehnološkoj tvrtki NCR i kasnije u Hewlett-Packard prije nego što se pridružio Oracleu 2010. godine, imao je imovinu čija je vrijednost iznosila oko 500 milijuna dolara kada je preminuo.

Stoga možda ne čudi da su se putovi osnivača Microsofta i supruge istaknute ličnosti iz Silicijske doline, odnosno njegove supruge isprepleli tijekom godina.

Paula i Bill viđeni su zajedno prije mjesec dana dok su gledali muško finale na Australian Openu u Melbourneu, a zajedno su otputovali u Sydney gdje se milijarder sastao s premijerom Anthonyjem Albaneseom. Tada su iskoristili su priliku za romantičnu šetnju gradom i divili su se panoramskom pogledu na luku i slavnoj Operi. Njihove zajedničke fotografije bile su tada objavljene, ali Paulin identitet tada još nije bio otkriven.

Pretpostavlja se da ih je povezala zbog ljubav prema tenisu, a prije Australian Openu, viđeni su kako zajedno gledaju Laver Cup 2022. u O2 Areni u Londonu u rujnu.

Bill se prošle godine razveo od Melinde Gates nakon 27 zajedničkih godina, a ona je u intervjuu za CBS rekla kako nije samo jedan trenutak presudio njihovoj ljubavi, već se to spremalo duže vrijeme.

"Jednostavno je došao trenutak u kojem sam shvatila da taj brak nije zdravo okruženje te da nisam mogla vjerovati više u to što imamo", rekla je Melinda French Gates.

Bivši supružnici su razvod objavili zajedničkom izjavom u kojoj su naveli kako više ne mogu rasti zajedno kao par i istaknuli su kako je njihova veza nepopravljivo uništena. Bill je krajem prošle godine njihov razvod nazvao najtežim trenutkom u svom životu, a rekao je onda i kako se osjeća neobično zbog svega što se prošle godine događalo.

U javnost su curile i informacije o Billovim ljubavnicama za koje je Melinda navodno znala, a njegovi bivši zaposlenici su pričali kako je s drugim ženama odlazio na sastanke te je imao veze s nekoliko njih.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo Dragana i Ivica Propadalo +8 Dragana i Ivica Propadalo Celebrity Zaljubljeni Ivica Propadalo ne skida osmijeh pored 28 godina mlađe supruge, koju je upoznao na svojem koncertu

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Kitarović Jakov Kitarović Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +8 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Jakov Kitarović snimljen u izlasku bez supruge Kolinde, a poznato je i zašto se više nigdje ne pojavljuju zajedno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene