zatražili pomoć

Hrvatski bend našao se u problemima u Srbiji: "Spasite nas, sve što smo zaradili spiskali smo!"

Pocket Palma Pocket Palma Tomislav Kristo/Cropix 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Pocket Palma - 3 Pocket Palma - 2 Pocket Palma - 1 Pocket palma Pocket Palma Pocket Palma Pocket Palma Pocket Palma Pocket Palma +0 Pocket Palma Galerija

Članovi benda Pocket Palma zatražili su pomoć na društvenim mrežama nakon što su se u Srbiji našli u nenadanim problemima.

Popularni Zagrebački bend Pocket Palma 6. travnja ima nastup u Beogradu, a na putu do tamo zadesili su ih nenadani problemi, zbog kojih su morali zatražiti pomoć.

"Tko još nije skužio, zapeli smo u Srbiji. Srce nam se razdvaja jer se ne možemo zabavljati u Beogradu kao što se i inače zabavljamo u najboljem gradu na svijetu jer nam je riknuo auto i na servisu je već dva dana, a mogao bi ostati i sljedećih 10 do 15 dana jer na je motor odlučio reći kako izgleda kraj", piše u pričama na službenom Instagram profilu benda.

"Sve što smo zaradili ovaj vikend smo već spiskali na servis. Ako je itko u mogućnosti da nam financijski pomogne, puno bi nam značila i najmanja donacija, čak i utješne poruke bi nam u ovom trenutku pomogle. Spasite svoj najjadniji bend u regiji", poručili su te su ostavili i podatke za uplatu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli pocket palma (@pocketpalma)

Pocket palmu čine Anja Papa, Luka Vidović, i Bruno Žabek, a neki od njihovih hitova su "Godišnji", "More", "Zauvijek" i "Mene nema".

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Madison De La Garza i Demi Lovato Madison De La Garza Madison De La Garza - 1 Madison De La Garza i Demi Lovato +11 Madison De La Garza i Demi Lovato Nekad i sad Sjećate se preslatke Juanite iz "Kućanica"? Evo kako izgleda danas, snašla ju je i tipična sudbina dječjih zvijezda

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari u oskudnom badiću počastila fanove prizorom utreniranih oblina, a pogled bježi i na crteže kojima je ukrasila tijelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene