Gotova ljubav

Omiljeni glumac iz Jamesa Bonda razvodi se od svog supruga nakon 10 godina, detalje ljubavi vješto su krili, ali sada je sve propalo!

Ben Whishaw i Daniel Craig Ben Whishaw i Daniel Craig DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Whishaw i Daniel Craig +0 Ben Whishaw i Ivana Nanut Galerija

Ben Whishaw razveo se od supruga Marka Bradshawa nakon deset godina braka.

Britanski glumac Ben Whishaw razveo se od svog supruga, australskog skladatelja Marka Bradshawa nakon deset godina braka, a svemu su navodno presudili njihovi prenatrpani poslovni rasporedi.

41-godišnja zvijezda filmova o Jamesu Bond i 39-godišnji filmski skladatelj bili su zajedno od 2009., a u braku su bili od 2012. godine. Dvojac je detalje svoje romanse držao podalje od javnosti, pa su tako tek 2013. godine javno objavili da se vole, a Benov agent je potvrdio njihovu vezu.

"Ben nikada nije skrivao svoju seksualnost, ali kao i mnogi glumci radije ne razgovara o svojoj obitelji ili životu izvan svog posla", izjavio je tada glumčev agent.

Njihova je ljubav sada došla do kraja, međutim, i dalje žive zajedno u stanu u istočnom Londonu, ali izlaze s drugim ljudima što je za Daily Mail potvrdio njima blizak izvor.

“Brak im je propao. Benov suprug rekao je prijateljima da se viđa s drugim ljudima, da su putovanja i gusti poslovni rasporedi učinili su svoje. Još uvijek žive zajedno i očito su ostali u prijateljskim odnosima, ali viđaju se s drugim ljudima već nekoliko mjeseci", tvrdi izvor.

Ben je u filmovima o Jamesu Bondu tri puta glumio Q-a, šefa odjela zaduženog za proizvodnju tehnoloških novosti, a na prvi pogled posve običan i neupadljiv, glumac je iznimnog talenta.  S 23 godine oduševio je ulogom Hamleta, a posve zasluženo osvojio je neke od najvažnijih filmskih i televizijskih nagrada.

"Teško je zamisliti išta čime sam se ja bavio, a da je popularno kao James Bond. I zato da, zaista sam sretan po tom pitanju. Ta mi je uloga pružila mnogo više primjetnosti", priznao je Ben u razgovoru za In Magazin

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović +1 Danijela Martinović Celebrity Danijela zbog haljine s izrezima preskočila donje rublje, s prozirnih dijelova nije lako skinuti pogled!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes i Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise 2 (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise 3 (Foto: Profimedia) +7 Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) Nekad i sad Majka ju je u strahu odvela od slavnog oca, a danas joj neodoljivo sliči i njezinoj se ljepoti svi dive!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene