I to se događa

Crvenim tepihom prošetala je u čudnom izboru obuće, a zbog pomalo bizarnog razloga morala i bosa na pozornicu

Barbara Munjas Barbara Munjas Damir Skomrlj/Cropix 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Munjas Barbara Munjas Barbara Munjas Barbara Munjas Barbara Munjas +0 Barbara Munjas Galerija

Barbara Munjas nastupila je bosa na Dori i to nakon što se nespretno ozlijedila.

Barbara Munjas bila je jedna od natjecateljica ovogodišnje Dore u Opatiji  koja je svojom pjesmom "Putem snova" pokušala izboriti odlazak na Eurosong u Veliku Britaniju, a u tome ju je umalo spriječila ozljeda.

Pogledaj i ovo Eni Jurišić Bome domišljato Naša pjevačica zapjevala na Dori u petom mjesecu trudnoće, a trbuh se dosjetila vješto sakriti!

Naime, mnogi su primijetili da je Barbara tijekom nastupa bila bosa i sa zavojem oko jednog stopala, dok je na crveni tepih stigla u hotelskim papučama koje je uskladila s kožnom haljinom i crno-bijelom bundom, a podršku su joj pružile i prateće plesačice.

Planove da nosi visoke potpetice poremetila joj je ozljeda noge i to kada se pokušala inhalirati vrućom vodom zbog prehlade. Prema pisanju Večernjeg lista Barbara je po sebi prolila lonac vrele vode, a na nozi joj se nakon toga stvorio veliki plik. Prije nastupa na svom je profilu na Instagramu objavila i video kojim se našalila na svoj račun.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BarbaraMunjas (@barbaramunjas)

Unatoč ozljedi, mlada pjevačica nije skidala osmijeh lica cijelu večer, a nastup je odradila bez ikakvih problema kao prava profesionalka.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski - 2 +11 Tony Cetinski - 1 Nekad i sad Tony Cetinski pokazao rezultate estetskog zahvata kojem se podvrgnuo, može se pohvaliti svojim zaštitnim znakom!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 +24 Let 3 Zanimljivosti Stranci ne prestaju komentirati Let 3, pogledajte njihove izraze lica kada su ugledali dečke na pozornici!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene