Idemo do kraja!

Baby Lasagna javio se uoči finala Eurosonga, a onime što je poručio dodatno je rasplamsao euforiju: "Ne samo da sam spreman, nego..."

Baby Lasagna Baby Lasagna Sanjin Strukic/Pixsell 1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 14 Baby Lasagna - 13 Baby Lasagna - 12 Baby Lasagna - 11 Baby Lasagna - 10 Baby Lasagna - 9 Baby Lasagna - 8 +30 Baby Lasagna - 7 Galerija

Baby Lasagna ističe da je spreman za večerašnje finale Eurosonga te da mu se čini kao da će se svaki trenutak probuditi iz sna.

Spektakularno finale 68. Eurosonga održava se večeras, a naš predstavnik Baby Lasagna sasvim je sigurno najveći favorit za pobjedu.

"Ponekad mi se čini kao da sve ovo samo sanjam, da ću se probuditi i shvatiti da je to sve bio samo san i da sam ja Marko kojem se ovo što se sada događa zbilo samo u snu. Ali, lijepom snu. Sve ovo što mi se zbivalo od Dore do danas, na dan kada nastupam u finalu Eurosonga za mene je novo, dragocjeno iskustvo koje ću pamtiti, siguran sam, cijeli život", rekao je Lasagana.

"Što se nastupa tiče, ne samo da sam spreman, nego jedva čekam ponovo izaći na pozornicu Malmö Arene i zapjevati "Rim Tim Tagi Dim", dodao je. 

Hrvatska željno iščekuje večerašnji nastup, a navijanje Hrvata nikad nije bilo glasnije!

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 11 Celebrity Pogledajte stanje na kladionicama uoči finala: Lasagna i dalje uvjerljivo vodi, a evo tko mu je za petama!

Pogledaji ovo Marija Šerifović Celebrity Marija Šerifović na svom koncertu Baby Lasagnu nazvala pravom facom: ''Susjedima želim da sljedeće godine budu domaćini Eurosonga!''

Pogledaji ovo Baby Lasagna i grupa Manntra 2012. Nekad i sad Od rezerve na Dori do najvećeg favorita Eurosonga: Kako je metalac Marko postao glazbena senzacija Baby Lasagna?

Pogledaji ovo Eden Golan Celebrity Ovo su najveći konkurenti Baby Lasagni na Eurosongu, kome dajete najviše šanse za pobjedu?

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Što kažete? Hoće li Baby Lasagna donijeti Hrvatskoj pobjedu na Eurosongu?

Pogledaji ovo Nemo pobjednik Eurosonga 2024 Celebrity Švicarska pobjednik Eurosonga, naš Baby Lasagna drugi! Hrvatska dobila najviše glasova publike

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene